Αιγόκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

25/09/2023 – 01/10/2023

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε ζώδια της γης όπως το δικό σας. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τις σπουδές, την επιμόρφωση ή και τα μελλοντικά σας επαγγελματικά βήματα. Ιδανική μέρα και για να αλλάξετε παραστάσεις ή να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει εξελίξεις και σε θέματα οικονομικών ή μπορεί τα οικονομικά να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα που αφορούν τους συνεργάτες σας, μια ομάδα που έχετε κοινά συμφέροντα ή στόχους, τους φίλους, ακόμη όμως και τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μπορεί κάτι ξαφνικό να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας, όχι απαραίτητα για κακό λόγο βέβαια. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη σήμερα, προσπαθήστε να μην υψώσετε τους τόνους και κοιτάξτε με την υπομονή και την πειθαρχία που σας διακρίνει να δώσετε λύσεις σε ό,τι προκύψει. Σήμερα όμως μπορεί να έχετε και μια καλή ιδέα να μοιραστείτε με τους συνεργάτες ή φίλους σας. Προσοχή και στα οικονομικά.

Σήμερα μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια, να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε περισσότερο άγχος για ό,τι καινούριο έχετε να ξεκινήσετε στο επόμενο διάστημα και να μην έχετε κέφια για πολλά. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας αν δεν το θέλετε. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς! Ενδεχομένως να σας βγαίνει και μια κούραση μεγαλύτερη από τις υπερπροσπάθειες που μπορεί να κάνατε στο προηγούμενο διάστημα. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις και στην οδήγηση και φυσικά να είστε πιο υπομονετικοί στις επαφές σας με τους άλλους.

Αν μέσα σας «βράζετε» γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί δεν είναι απίθανο να κάνετε ένα ξέσπασμα σήμερα ή αύριο. Ειδικά όσο πλησιάζουμε προς την αυριανή Πανσέληνο θα κορυφωθούν οι πιέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε αν πρέπει να συζητήσετε κάτι να το κάνετε στη διάρκεια της σημερινής μέρας που είναι σχετικώς πιο ήπια. Σήμερα είναι έντονη και η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας. Δεν θα σας πρότεινα σε καμία περίπτωση όμως την αυριανή μέρα για να ξεκινήσετε κάποιο διάλογο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρείτε καμία άκρη και πιθανώς να μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

Μια Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας σχηματίζεται σήμερα αγαπητοί μου Αιγόκεροι, δημιουργώντας μεγαλύτερο ζόρι κυρίως σε σας του πρώτου δεκαημέρου. Τα πράγματα σήμερα και αύριο ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο θυμός δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι, αντίθετα με την υπομονή που σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Κι όσο το πιέζετε τόσο δεν βγαίνει. Στο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μπορεί κάλλιστα να κάνει παραπομπή η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σχηματίζεται επίσης σήμερα, είτε αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις είτε ακόμη και τα θέματα των οικονομικών. Κάποιος κυνηγά είτε τις επιθυμίες του, είτε τον έρωτα του, είτε ακόμη και τα χρήματα του και κάποιος κυνηγιέται… Στην προκειμένη περίπτωση επειδή πρόκειται για μια δυναμική όψη θα σας πρότεινα να πάρετε εσείς τον έλεγχο στα χέρια σας και να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Ουρανοκατέβατα και απρόσμενα μπορεί να τύχουν τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά, αλλά και σε θέματα παιδιών ή επιχειρηματικών σχεδίων αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου.

Αναλυτικά για την Πανσέληνο και πώς επηρεάζει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μια βοηθητική όψη ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στην Παρθένο και τον Ουρανό στον Ταύρο σχηματίζεται το Σάββατο και μπορεί να σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο ή να σας λύσει τα χέρια σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες. Έτσι σήμερα μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή και μια έμπνευση της στιγμής για ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν σε μια προσωπική σχέση, σε έναν έρωτα ή ακόμη αν είστε γονείς σε θέματα που αφορούν σε κάποιο σας παιδί. Αν είστε νεότεροι σε ηλικία και ψάχνετε θέματα σπουδών μπορεί να έχετε μια πολύ θετική απάντηση από κάποια σχολή ή Πανεπιστήμιο, ή ίσως από μια δουλειά που είχατε στείλει βιογραφικό και περιμένατε απάντηση. Καλή μέρα και για ταξίδια. Η Σελήνη στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει το ενδιαφέρον στο σπίτι και την οικογένεια σας και στα δικά σας προσωπικά ζητήματα. Η Κυριακή είναι ακόμη πιο διασκεδαστική με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου να σας φτιάχνει τη διάθεση και να έχετε όρεξη για εξόδους με φίλους και τους αγαπημένους σας. Μετά την τρέλα των προηγούμενων ημερών με την Πανσέληνο θα σας φανεί παιδική χαρά.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Κριού το Σάββατο και συνεχίζεται με κάποιο τρόπο η αίσθηση της προηγούμενης μέρας με την Πανσέληνο. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργητική και στις όψεις που σχηματίζει. Έτσι το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό, δημιουργώντας τάση για εκνευρισμό και πίεση στις σχέσεις κυρίως με το άλλο φύλο. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη το βράδυ του Σαββάτου βοηθά να νιώθουμε πιο ευχάριστα και να έχουμε χαρούμενες επαφές με τους άλλους. Πολύ αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, τα ξημερώματα της Κυριακής, θα σχηματίσει τη μόνη πιο απαιτητική όψη, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία. Η κυρίαρχη όψη όμως του Σαββάτου είναι το ευεργετικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στα ζώδια της γης που ελαφραίνει την ατμόσφαιρα, ενώ είναι η κατάλληλη όψη για να συζητήσουμε νέες ιδέες, να είμαστε πιο επινοητικοί, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και γιατί όχι να προχωρήσουμε σε μια αγορά ίσως εξοπλισμού ή ηλεκτρονικών μέσων για να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας. Τα ξημερώματα της Κυριακής η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έμφαση σε πρακτικά θέματα. Είναι μια μέρα για να εστιαστούμε στην οικογένεια μας, στο σπίτι και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους να διασκεδάσουμε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο αυξάνει τον βαθμό της ευθύνης μας και αν έχουμε σημαντικές υποχρεώσεις να φέρουμε εις πέρας θα τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.

[...]