Αιγόκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

04/07/2022 – 10/07/2022

Η Σελήνη από τη θέση της στην Παρθένο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Αν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ειδικά σε θέματα επαγγελματικά. η συμβουλή κάποιου φίλου ή ενός ειδικού στο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να δείτε τα πράγματα με άλλη προοπτική.

Η σημερινή μέρα φέρνει δυο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις που θα επηρεάσουν με διαφορετικό τρόπο όλους μας στο επόμενο διάστημα. Αναφέρομαι φυσικά στον Ερμή που προχωρά στον Καρκίνο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, δημιουργώντας προϋποθέσεις για άνοιγμα του κύκλου σας και καινούριων προτάσεων και ατόμων στη ζωή σας. Και στον Άρη που προχωρά στον Ταύρο, που θα ενισχύσει την ερωτική σας ζωή και θα σας προσφέρει ευκαιρίες για αναγνώριση επαγγελματικά. Μολονότι θα είναι μια κουραστική περίοδος για σας, γιατί θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, θα υπάρχει και μια ικανοποίηση ή ευχαρίστηση σε σχέση με τις δραστηριότητες σας που θα σας δίνει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσετε. Σήμερα είναι από τις μέρες που θα νιώθετε κάπως σε σύγχυση, καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και η επιθυμία σας θα είναι να χαθείτε σε ό,τι σας χαλαρώνει και δεν σας πιέζει.

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά με περισσότερα χρήματα, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Μια πιο διπλωματική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε Ακόμη μπορεί για κάποιους από σας να υπάρχει και μια εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία που πιθανώς διαδραματίζεται μέσα στον χώρο εργασίας.

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Κρόνο μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε, και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα προσφέρεται, όπως και για να διαπραγματευθείτε σε οικονομικό επίπεδο ή να κάνετε διακανονισμούς.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, συμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την όψη τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική.

[...]