Αιγόκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

20/09/2021 – 26/09/2021

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα, αλλά επηρεάζει όλη τη Δευτέρα, είναι ευνοϊκή για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με φαντασία και επινοητικότητα. Η μέρα προσφέρεται, εκτός των άλλων, όμως και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών. Βλέπετε σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στον τομέα των οικονομικών. Ενδεχομένως να έχετε μια καλή οικονομική πρόταση ή να βρείτε κάποια δουλειά που, πέρα από την αξιοποίηση των ταλέντων σας, να σας προσφέρει κι ένα καλύτερο οικονομικό πλαίσιο. Όμως και σε ερωτικό επίπεδο η μέρα προσφέρεται για μια ωραία συνάντηση, που μαζί με την Πανσέληνο στους Ιχθύς θα απογειώσει τη ρομαντική σας διάθεση.

Για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας πατώντας εδώ.

Καθώς η Σελήνη έχει προχωρήσει στον Κριό, μαζί με σας ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους, αλλά και κάποιες ανασφάλειες. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς, αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια εξέλιξη στα οικονομικά.

Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό είναι το σημαντικό αστρολογικό μας θέμα σήμερα, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο για σας που η καριέρα, η κοινωνική αναγνώριση, η έξωθεν μαρτυρία σας θα είναι πιο σημαντική από άλλους τομείς στη ζωή σας κι εκεί θα στραφείτε περισσότερο, για να βελτιώσετε την εικόνα, την επαγγελματική σας απόδοση και το προφίλ σας. Κουραστική περίοδος αν σκεφτεί κανείς τις όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Ζυγό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι αποτελεσματική η επιρροή, απλά για κάτι που σε άλλες περιπτώσεις θα σπαταλούσατε λιγότερο χρόνο και ενέργεια, τώρα θα πρέπει να εξαντλήσετε τα περιθώρια. Η ιδιαίτερα πιεστική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ας καλωσορίσουμε τη φθινοπωρινή ισημερία που πραγματοποιείται σήμερα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό απόψε το βράδυ. Ίση μέρα ίση νύχτα, έστω και για μια μέρα πριν αρχίσουν οι νύχτες μας να μεγαλώνουν και να μπαίνουμε σιγά σιγά στο τελευταίο μέρος αυτής της τόσο ιδιαίτερης και δύσκολης χρονιάς. Το φθινόπωρο ξεκινά ουσιαστικά με τη φθινοπωρινή ισημερία, μολονότι οι θερμές μέρες θα μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Και ειδικά φέτος το φθινόπωρο, εύχομαι το θερμές μέρες να αναφέρεται μόνο στη θερμοκρασία περιβάλλοντος και όχι σε άλλες καταστάσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, αλλά η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα, αλλά και εμμονές. Με αυτή την όψη προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος, και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε -χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε- χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται.

[...]