Αιγόκερως ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

24/01/2022 – 30/01/2022

Κουραστική και απαιτητική η μέρα στο σύνολο της, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό είναι σε μια άτυπη κόντρα με το ζώδιο σας. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να τη βγάλετε χαλαρά όπως θα θέλατε. Προσπαθήστε από την αρχή της μέρας να μην φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα για να περάσετε και κάποιες πιο όμορφες στιγμές. Το σημαντικό νέο της ημέρας βέβαια είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας, που θα διαμορφώσει διαφορετικά τις καταστάσεις στην καθημερινότητα των επόμενων εβδομάδων, όπως θα διαβάσετε στην ανάλυση μου πατώντας εδώ.

Η μέρα ξεκινά με γκάζι με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας και από την άλλη με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Ήλιο και τον Ουρανό ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση πίεσης είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή κάποια ερωτική σχέση, πιθανώς όμως και στα οικονομικά. Ευτυχώς είναι κάτι προσωρινό και δεν θα διαρκέσει τόσο όσο να σας κουράσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα ξαφνικά έξοδα ή τα παρορμητικά σας έξοδα. Πριν αποφασίσετε ειδικά για κάτι ακριβό, περιμένετε λίγο και δώστε μια δεύτερη σκέψη. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή μην ξεχνιέστε και από αύριο θα περάσει στο ζώδιο σας.

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση αναφορικά με θέματα που αφορούν τις σχέσεις με συνεργάτες και τους επαγγελματικούς σας στόχους και πιθανώς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Από σήμερα επιστρέφει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας και μέχρι τις 3/2 που θα βγει από τη φάση αυτή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Σε αυτό το διάστημα καλό είναι να σκεφτείτε κάποια πράγματα που αφορούν τους προσωπικούς σας στόχους, αλλά να μην καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Με κάποιο τρόπο μπορεί να προκύψουν και επαφές με άτομα από το παρελθόν, φίλους ή συνεργάτες, ακόμη όμως και κάποιον-α πρώην που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι ή με πολύ δικά σας άτομα, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε-δώσε. Ακόμη και το να σηκωθείτε από το κρεββάτι για να πάτε στη δουλειά, στα ψώνια ή στις όποιες υποχρεώσεις σας θα σας φανεί ίσως βουνό. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Επειδή το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα είναι πιο απαιτητικές οι μέρες, προσπαθήστε να μην αναβάλλετε πολλές υποχρεώσεις.

Μια αρκετά έντονη μέρα για σας αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας δημιουργεί σύνοδο με τον Ερμή για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο, δυσκολεύοντας τα πράγματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της καριέρας. Άλλοι μπορεί να ζορίζεστε με τα ζητήματα της οικογένειας ή κάποιων μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σαφώς θα πρέπει να σκύψετε στο πρόβλημα με υπομονή και επιμονή, για να μπορέσετε να το επιλύσετε όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πώς εκφράζετε τις φιλοδοξίες ή τις απόψεις σας, για να μην δημιουργήσετε εχθρότητες και αντιπαλότητες που δεν θέλετε. Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση μπορεί να είναι έντονα σήμερα.

Μετά από 6 εβδομάδες ανάδρομης φαινομενικά πορείας στο ζώδιο σας, η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της πορεία για να σας απαλλάξει από πολλές δυσκολίες στις επαφές σας με τους άλλους. Τα καλά νέα είναι ότι θα απαλλαγείτε από αναβολές, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία στην επικοινωνία, σύγχυση στα μηνύματα που λαμβάνετε και παρεξηγήσεις. Αυτό θα το δείτε βέβαια πιο έντονα από τις 4/2 όταν θα γυρίσει κι ο Ερμής σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας. Θεωρητικά μπορείτε να αναστρέψετε το κλίμα υπέρ σας από δω και κάτω. Το Σαββατοκύριακο αυτό πάντως, που βρίσκει και τη Σελήνη στο ζώδιο σας, είναι αρκετά κουραστικό με υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και της δουλειάς. Ίσως έχετε μαζέψει αρκετές εκκρεμότητες από την εβδομάδα αυτή που πρέπει να τις καλύψετε μέσα στο γουηκέντ. Την Κυριακή το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια έκπληξη ή μια απρόοπτη εξέλιξη σε μια σχέση. Προσέξτε ιδιαίτερα όμως με αυτή την όψη τα οικονομικά και τις δοσοληψίες σας, ιδιαίτερα αυτές που γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω καρτών και διαδικτύου.

Αιγόκερως

ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ

Η Τάση της Ημέρας για Όλα τα Ζώδια

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερω μετά από 6 ολόκληρες εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας. Έτσι από δω και κάτω σταδιακά, κι ακόμη πιο έντονα από τις 4/2 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι ο Ερμής, θα νιώσουμε διαφορά στις σχέσεις μας, καθώς θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα. Θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα τους στόχους μας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνοντας μια πρακτική κατεύθυνση στο γουηκέντ, όπου θα μας ενδιαφέρει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε, παρά να χαλαρώσουμε και να το ρίξουμε έξω. Την Κυριακή σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόοπτες εξελίξεις και μας βάζει σιγά-σιγά στην επιρροή της Νέας Σελήνης που έρχεται την 1/2. Από τις 30/1 μέχρι τις 4/2 οι συνθήκες θα είναι πιο ρευστές και τα απρόοπτα και οι ανατροπές στο προσκήνιο.

[...]