Τι να φορέσω σήμερα; Μήπως οι πλανήτες έχουν την λύση;

Τι να φορέσω σήμερα; Μήπως οι πλανήτες έχουν την λύση;

Η αναποφασιστικότητα μπροστά στη ντουλάπα είναι μια παλιά πονεμένη ιστορία. Η αστρολογία μπορεί και θέλει να σας δώσει ιδέες που όχι μόνο θα σας εμπνεύσουν, αλλά θα τιθασεύσουν και τις ενέργειες των πλανητών προς όφελος σας, με χρωματικές επιλογές, αλλά και κοσμήματα που αντιστοιχούν σε κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Θυμηθείτε πως δεν χρειάζεται υπερβολή. Δεν είναι απαραίτητο να είστε ντυμένοι τις Κυριακές σαν Βουδιστής μοναχός ή τις Τετάρτες σαν πασχαλινό αυγό! Μια ζακέτα, ένα φουλάρι, ένα τσαντάκι, είναι το «τόσο όσο» που χρειάζεστε, για να έχετε την… εύνοια του πλανήτη. Επίσης, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της ημέρας σαν πυξίδα, για να συμπλεύσετε με το σύμπαν ανάμεσα στις συμπληγάδες της καθημερινότητας.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πλανήτης: Ήλιος

Χρώματα: Πορτοκαλί, χρυσό, κίτρινο σαφράν, πορφυρό

Πέτρες: Κεχριμπάρι, κιτρίνης, χρυσόλιθος

Φορέστε τα καλά σας ή τα άνετα σας από την χρωματική παλέτα του Ήλιου, όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα αξεσουάρ, ανάλογα με το που θα πάτε! Αρκεί να νιώθετε υπέροχα! Ημέρα ξεκούρασης παιχνιδιού και απολαύσεων, ιδανική για κοινωνικές εκδηλώσεις, θέατρο, μουσική, διασκέδαση, φλερτ, βόλτα με τα παιδιά και γενικότερα αυτό που λέμε «καλή ζωή».

ΔΕΥΤΕΡΑ

Πλανήτης: Σελήνη

Χρώματα: Λευκό, ώχρα, πράσινο μέντας, ασημί, σιέλ, γκρι, ανοιχτό μπεζ

Πέτρες: Μαργαριτάρι, σεληνόλιθος

Off whites, χαλαρό layered, άνετο και ρομαντικό στιλ. Συναισθηματική ημέρα, δεν είναι τυχαία τα τραγούδια που αναφέρονται σε αυτήν (Blue Monday, Manic Monday, Βουρκωμένη Δευτέρα).

Δώστε έμφαση στη θηλυκότητα σας ή οι άντρες στη θηλυκή τους πλευρά (όλοι έχουμε μια), στη μητρική φροντίδα, προσφέρετε και δεχθείτε το συναίσθημα της ασφάλειας και χαλαρώστε μετά τη δουλειά στον καναπέ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα απολαμβάνοντας μια ταινία και σπιτικό φαγητό!

ΤΡΙΤΗ

Πλανήτης: Άρης

Χρώματα: Κόκκινο, βυσσινί, μελί

Πέτρες: Ρουμπίνι, κοράλλι, καρνεόλιο

Δερμάτινα, αλλά και jeans, συνδυασμένα με μπότες. Υιοθετήστε ένα δυναμικό στιλ για μια ημέρα γεμάτη ενέργεια. Μπορείτε να βγάλετε πολλή δουλειά, να περάσετε με σθένος τις απόψεις σας, να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Αργότερα, μπορείτε να «χτυπηθείτε» ένα δίωρο στο γυμναστήριο, να μετακινήσετε εκείνα τα έπιπλα που θέλετε και στο τέλος να εκτονώσετε όση ενέργεια περισσεύει στην κρεβατοκάμαρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Πλανήτης: Ερμής

Χρώματα: Γκρίζο, απαλό γαλαζοπράσινο, ασημί, κίτρινο, λεμονί

Πέτρες: Σμαράγδι, τουρμαλίνης, περίδοτο

Παντελόνι, σακάκι, ταγιέρ και φυσικά ένα πουκάμισο ανοιχτό στο μπούστο! Ετοιμαστείτε για μια έντονα επικοινωνιακή μέρα, με εμπορικές συναλλαγές, μετακινήσεις και πολλές επαφές. Είναι από εκείνες τις ημέρες στη δουλειά που το τηλέφωνο χτυπάει αδιάλειπτα και που ο πελάτης έχει πάντα… δίκιο. Δεν πειράζει. Αποτοξινωθείτε από τα «πρέπει»  το απόγευμα σε ένα καφέ με φίλους, πείτε τα νέα σας με τον απαραίτητο κοινωνικό σχολιασμό κι αν είστε μόνοι-ες περάστε το βράδυ με ένα ριάλιτι στην τηλεόραση, το κινητό ανά χείρας για να το σχολιάσετε και στα social media ή διαβάστε ένα καλό βιβλίο.

ΠΕΜΠΤΗ

Πλανήτης: Δίας

Χρώματα: Πορφυρό, βαθύ μωβ, μπλε ρουαγιάλ, μπεζ

Πέτρες: Τοπάζι, Χαλαζίας, Τουρκουάζ

Γήινες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, φυσικό δέρμα, σπορ και άνετα ρούχα δίνουν την εικόνα της άνεσης και της επιτυχίας.

Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελο σας και προσφέρετε την αισιοδοξία σας στους γύρω σας! Κανονίστε μια μικρή απόδραση, μια έξοδο μετά τη δουλειά με τους φίλους για ένα ωραίο δείπνο και τολμήστε να κάνετε μεγάλα όνειρα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πλανήτης: Αφροδίτη

Χρώματα: Ροζ, εκρού, πράσινο βεραμάν, baby pink, baby blue

Πέτρες: Ροζ αχάτης, διαμάντι, νεφρίτης

Κομψότητα πάνω απ’ όλα, διαχρονική θηλυκότητα με στιλ και άρωμα γυναίκας! Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και τη διπλωματία σας για να τα βγάλετε πέρα με απαιτητικούς πελάτες, αλλά και προϊσταμένους, γίνετε με τον αέρα σας έμπνευση για τους συνεργάτες σας! Αφιερώστε το απόγευμα στην ομορφιά σας και τη νύχτα στον έρωτα ή τους κολλητούς σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Πλανήτης: Κρόνος

Χρώματα: Μαύρο, σκούρο μπλε, σκούρο καφέ, ανθρακί

Πέτρες: Αμέθυστος, lapis lazuli, μαύρος ίασπις

Η μέρα επιβάλλει σκουρόχρωμα ρούχα, αυστηρά κομψό στιλ, καθαρές γραμμές. Χρησιμοποιήστε τα επώνυμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και δεν θα χάσετε. Μη διστάσετε να δείξετε τον επαγγελματισμό σας, ακόμη κι αν δεν είστε στο γραφείο, ρίχνοντας μια τελευταία ματιά στις εκκρεμότητες. Φροντίστε το σπίτι και την οικογένεια σας και το βράδυ εντυπωσιάστε τους άλλους σε μια κοινωνική εκδήλωση, σε ένα κάλεσμα ή σε μια έξοδο. Μοιραστείτε τον χρόνο σας δίκαια με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε!