Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η ομορφιά των ανθρώπων που γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά και ξεχωριστή. Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, που είναι ένα γνήσιο θηλυκό αρχέτυπο και όταν σε αυτό το ζώδιο εμπλέκεται και ο πλανήτης της ομορφιάς, η Αφροδίτη, τότε ενισχύονται όλα τα «θηλυκά» χαρακτηριστικά. Ο μαγνητισμός που εκπέμπουν, η κομψότητα τους, αλλά πρωτίστως η θέρμη τους, τους κάνουν να ξεχωρίζουν και να μαγνητίζουν στο πέρασμα τους. Κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον με τη ζεστασιά τους, γοητεύουν, έχουν ποιότητα και τα φώτα στρέφονται πάνω τους. Συνήθως έχουν μια ομορφιά μοναδική και ταυτόχρονα τόσο προσιτή, που νιώθεις ότι σε «αγκαλιάζει». Η μαγεία που διαθέτουν τους επιτρέπει να πλανεύουν τα πλήθη και έχουν την ικανότητα να σε παρασύρουν με την ευγένεια και την αθωότητα τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και θεωρούν πολύ σημαντικά το σπίτι και την οικογένεια. Αν αισθανθούν ευάλωτοι προβάλουν ένα σκληρό χαρακτήρα για να προστατευτούν. Το βλέμμα τους είναι εκφραστικό, βαθύ και βγάζει ευαισθησία. Το δέρμα τους είναι φωτεινό και απαλό και το χαμόγελο τους σαγηνευτικό. Τους ταιριάζουν τα γκρι και ασημί χρώματα του φεγγαριού, αλλά και τα λευκά και τα ροζ.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο «λούζεται» από το φως της Σελήνης και οι δύο θηλυκοί πλανήτες που συνδυάζονται απόλυτα, εκφράζονται με τον πιο δυνατό τρόπο, «στρώνοντας» ένα κόκκινο χαλί για να απογειωθεί η καριέρα των εκπροσώπων τους. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τα εξώφυλλα των περιοδικών, ως επί το πλείστον, τα κοσμούν πρόσωπα που η Αφροδίτη τους ήταν στο ζώδιο του Καρκίνου την ημέρα που γεννήθηκαν. Η λίστα ανδρών και γυναικών που έχουν Αφροδίτη στον Καρκίνο και που η ομορφιά, η χάρη και η μαγεία τους έπαιξε ρόλο στην πετυχημένη σταδιοδρομία τους, είναι τεράστια.

Αντζελίνα Τζολί

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, σαγηνευτικής και απόλυτης ομορφιάς με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι η Αντζελίνα Τζολί. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτρια και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, που απασχολεί επί δεκαετίες τα ΜΜΕ και για χάρη της έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, μαγεύει τους πάντες σε κάθε της βήμα. Το πρόσωπο της είναι σαν ένας καμβάς, στον οποίο ο «δημιουργός» του έβαλε όλο το ταλέντο του. Το βλέμμα της όλο νόημα και τα σαρκώδη χείλη της όλο υποσχέσεις. Οι περισσότεροι ρόλοι της προέβαλαν την απίστευτη σαγήνη της, αλλά η Τζολί δεν έμεινε μόνο στην ομορφιά που της πρόσφερε απλόχερα η Αφροδίτη της στον Καρκίνο. Δημιούργησε και μια μεγάλη οικογένεια, την οποία δεν δίστασε να διαλύσει, παίρνοντας διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, για το καλό των 6 παιδιών της, όπως είπε η ίδια.

Μέριλ Στριπ

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η Μέριλ Στριπ, γεννήθηκε με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η ομορφιά της και η κομψότητα της έχει υμνηθεί από πολλούς. Τα εκφραστικά της μάτια μάς έχουν καθηλώσει επί ώρες στη μικρή και μεγάλη οθόνη, ενώ το χαμόγελο της έχει ζεστάνει τις καρδιές μας. Εκδηλώνεται πάντα με τόσο θέρμη, ταπεινότητα και απλότητα που σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Και όμως, είναι μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της σύγχρονης εποχής. Έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα στην ιστορία του κινηματογράφου. Από το 1971 που έκανε το ντεμπούτο της μέχρι σήμερα έχει λάβει συνολικά 21 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας τρία, και 32 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, κερδίζοντας οκτώ. Όσο για τα βραβεία της από άλλες υποψηφιότητες, δεν έχουν τελειωμό. Εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός η Μέριλ Στριπ κατάφερε, με τη γλυκύτητα που τη διακρίνει, να δημιουργήσει μέσα από τις στάχτες της και έναν γάμο που μετρά 42 χρόνια κοινής και ευτυχισμένης πορείας. Γνώρισε τον γλύπτη Ντον Γκάμερ το 1978, όταν η ζωή της είχε γίνει κομμάτια. Μόλις είχε χάσει από καρκίνο τον σύντροφό της, με τον οποίο ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Ο Ντον Γκάμερ δεν την άφησε να βουλιάξει στο πένθος και αμέσως της έκανε πρόταση γάμου. Έφεραν στη ζωή 4 παιδιά που λατρεύουν και όπως αποκάλυψε η ίδια, «το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι η καλή θέληση και η προθυμία να υποχωρείς – και να το βουλώνεις μια στο τόσο».

Χάλι Μπέρι

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Άλλη μια βραβευμένη και πανέμορφη γυναίκα που έχει την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι η Χάλι Μπέρι, που έχει μοιράσει «εγκεφαλικά» με τις σέξι εμφανίσεις της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο, είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, το 2002 για την ερμηνεία της στη ταινία «Ο Χορός των Τεράτων». Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και καθόλου σταθερότητα στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της καριέρας της έχοντας ως όπλο το ταλέντο και την ομορφιά της, που εκφράζεται σε κάθε της κίνηση. Είναι ο ορισμός του θηλυκού και έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους για την ομορφιά της. Το 2003 κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού «People» με τους «50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο» και την 1η θέση στη λίστα του περιοδικού «FHM» με τις «100 πιο Σέξι γυναίκες στον κόσμο». Το περιοδικό «Esquire» το 2008 την ονόμασε «Η πιο Σέξι γυναίκα εν ζωή» και όταν η Χάλι Μπέρι το έμαθε δήλωσε: «Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό, αλλά όταν είμαι 42 ετών και έχω μόλις αποκτήσει ένα παιδί, νομίζω ότι θα δεχτώ τον τίτλο». Έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις «100 πιο καυτές γυναίκες όλων των εποχών» και μια «από τις πιο σέξι κινηματογραφικούς αστέρες». Η ομορφιά της εκθειάστηκε και μέσα από τους στίχους του ράπερ Hurricane Chris, ο οποίος κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Halle Berry (She’s Fine)».

Τάκης Ζαχαράτος

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου, όπως και η Χάλι Μπέρι, έχει την Αφροδίτη του στον Καρκίνο ο Τάκης Ζαχαράτος. Η ομορφιά του, εκτός από εξωτερική, είναι και εσωτερική και εκφράζεται μέσα από τη δουλειά του. Οι αμίμητες μιμήσεις του τον κάνουν να είναι προσιτός, αφού με τα λόγια του εκφράζει κάθε έναν από εμάς. Το φως που εκπέμπει είναι τόσο δυνατό, χωρίς να τυφλώνει. Το χαμόγελο του χαρακτηριστικό, όπως και η καλοσύνη του. Ο Τάκης Ζαχαράτος ζεσταίνει τις καρδιές όλων και υμνεί την ομορφιά μέσα από τις μιμήσεις του, αφού έχει επιλέξει να «φορέσει» τα πιο γοητευτικά πρόσωπα της παγκόσμιας και εγχώριας σόουμπιζ.

Σμαράγδα Καρύδη

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εκφράστηκε απόλυτα στο πρόσωπο της Σμαράγδας Καρύδη. Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιάστρια έχει την απλότητα της τέλειας ομορφιάς. Είναι τόσο εντυπωσιακή και ζεστή ταυτόχρονα, που θέλεις να την «αγκαλιάσεις». Η υποκριτική ήταν στο «αίμα» της αφού οι γονείς είναι και οι δύο ηθοποιοί και έκανε το ντεμπούτο της, σε ηλικία μόλις 3 ετών, στην κινηματογραφική ταινία «Ερωτική Συμφωνία», στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, που συμμετείχε και ο πατέρας της. Σήμερα θεωρείται μια από τις καλύτερες ηθοποιούς και πολλοί από τους ρόλους της έχουν μείνει αξέχαστοι. Η Σμαράγδα Καρύδη σε μαγνητίζει και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Γι’ αυτό κάθε ανάρτηση της, σέξι ή μη, κερδίζει χιλιάδες like, αφού δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να γοητεύσει.

Κάτια Δανδουλάκη

Η «φεγγαρόλουστη» ομορφιά της Αφροδίτης στον Καρκίνο

Η απόλυτη γυναίκα, χωρίς νάζια, φρουφρού και αρώματα είναι η Κάτια Δανδουλάκη, που έχει κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο. Η Αφροδίτη της στον Καρκίνο, της έχει προσδώσει μια ανώτερη κλάση και αέρα ντίβας, χωρίς να είναι απρόσιτη. Είναι ο ορισμός του ανώτερου θηλυκού που έχει χαρακτήρα, δύναμη και γήινη ομορφιά. Η σικάτες εμφανίσεις της και η καλλιέργεια της την κάνουν να ξεχωρίζει και να γοητεύει τους πάντες, χωρίς κόπο. Δεν προσπαθεί να κερδίσει, ξέρει ότι είναι «γυναίκα» και το αποδεικνύει. Η ομορφιά της είναι η μεγαλοσύνη της.

Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουν ακόμα, ο Αλέξης Τσίπρας που… γοήτευσε τον λαό και έφτασε στον πρωθυπουργικό θώκο. Η Ναταλία Γερμανού που με την αμεσότητα και τη γλυκύτητα της καταφέρνει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό και τους ακροατές. Η Κάμερον Ντίαζ με τα χαρακτηριστικά μάτια και χείλη. Η Τζούντι Γκάρλαντ που έχει το κλασικό πρόσωπο του Καρκίνου. Ο Μπεν Άφλεκ με το φαρδύ μέτωπο και το πρόσωπο που αντανακλά το φως. Ο Κλιντ Ίστγουντ με τα «παγωμένα» μπλε μάτια και το αρρενωπό πρόσωπο. Η Νάταλι Πόρτμαν με την κλασική ομορφιά και γοητεία της και πολλοί άλλοι. Ακόμη και πολλοί σχεδιαστές μόδας που εξύμνησαν τη γυναικεία ομορφιά μέσα από τις δημιουργίες τους έχουν την Αφροδίτη στον Καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων των Tom Ford, Miuccia Prada, Valentino, Sonia Rykiel, Christian Lacroix.