Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό

Τι κοινό έχουν οι εντυπωσιακές: Ελένη Μενεγάκη, Γκρέις Κέλι, Μπιγιονσέ, Κλόντια Σίφερ και Ρίτα Χέιγουορθ; Έχουν την Αφροδίτη τους στο ζώδιο του Ζυγού και η ομορφιά τους είναι αξεπέραστη. Η λίστα των γυναικών, αλλά και των ανδρών, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Χιου Γκραντ, ο Μάικλ Ντάγκλας, ο Μάθιου ΜακΚόναχι και πολύ άλλοι, που μοιράζονται την Αφροδίτη τους στον Ζυγό, είναι ατελείωτη και συμπεριλαμβάνει άτομα που εντυπωσίασαν και γοήτευσαν για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι μόνο.

Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού όταν ο πλανήτης της ομορφιάς βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, όπως τον Ζυγό (κυβερνά και τον Ταύρο), τότε προσφέρει απλόχερα πραγματική φυσική ομορφιά που μαγνητίζει. Συνήθως, τα πρόσωπα των ανθρώπων με Αφροδίτη στον Ζυγό είναι απόλυτα ισορροπημένα με τέλειες αναλογίες. Όπως για παράδειγμα το πρόσωπο της Αμερικανίδας ηθοποιού και πριγκίπισσας του Μονακό, Γκρέις Κέλι, που η απόσταση και η θέση των ματιών της, αλλά και τα εκπληκτικά χείλη της, αγγίζουν την τελειότητα, σύμφωνα με τη «χρυσή αναλογία», που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και η οποία καθορίζει τις τέλειες αναλογίες προσώπου.

Οι αιώνιες γυναίκες

Ως επί το πλείστον οι γυναίκες με την Αφροδίτη στον Ζυγό είναι πολύ όμορφες, ευγενικές, επικοινωνιακές, σέξι και ρομαντικές ταυτόχρονα. Γνωρίζουν τη θηλυκότητα τους και την προβάλλουν συνεχώς. Είναι οι αιώνιες γυναίκες γεμάτες καμπύλες που κινούνται με χάρη, μαγνητίζουν τα βλέμματα και κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Έχουν έντονους γοφούς και γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμη που κρύβει η γοητεία τους. Το πρόσωπο τους είναι πιο στρογγυλεμένο, μοιάζει να έχει το σχήμα καρδιάς και τα μάγουλα τους είναι γεμάτα. Έχουν φουσκωτά σέξι χείλη και αμυγδαλωτά λαμπερά μάτια, σε ανοιχτούς τόνους. Θέλουν πάντα να κάνουν εντύπωση με την εκπληκτική αισθητική τους και επιλέγουν να ντύνονται κομψά, με καλής ποιότητας υφάσματα.

Αρμονία και αισθητική

Το ζώδιο του Ζυγού αγαπά την αρμονία και την ισορροπία και σε αυτό το περιβάλλον η Αφροδίτη μπορεί με μεγάλη άνεση να εκφράσει όλες τις αρετές και τα αρχέτυπα της θεάς της ομορφιάς και του έρωτα. Όσοι έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτή τη θέση φημίζονται για την ακαταμάχητη γοητεία που εκπέμπουν, αλλά και την προσπάθεια τους να διατηρούν ίσες αποστάσεις και να εξομαλύνουν τις όποιες αντιπαραθέσεις. Θέλουν να βλέπουν τους άλλους χαρούμενους και ευτυχισμένους και ιδιαίτερα τους συντρόφους τους. Στις κοινωνικές τους εμφανίσεις είναι πάντα περιποιημένοι και καλλωπισμένοι. Αναζητούν την ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή και θέλουν ο κόσμος να αναγνωρίζει τις ικανότητές τους. Αγαπούν την τέχνη, την αισθητική, την ομορφιά, τη μόδα και το στιλ.

Ευγένεια, επικοινωνία και φιλική διάθεση

Είναι πολύ φιλόξενοι, λατρεύουν να διοργανώνουν εκδηλώσεις, στις οποίες δίνουν τον ρυθμό διασκέδασης. Είναι πολύ φιλικοί και ομιλητικοί και θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση όπου κι αν βρίσκονται. Είναι εκλεπτυσμένοι, ευγενικοί, δεν υψώνουν τον τόνο της φωνής τους, δεν διακόπτουν στις συνομιλίες. Μισούν τη μοναξιά και αισθάνονται ατελείς χωρίς σύντροφο. Θέλουν στις σχέσεις να συμμετέχουν σε όλα και αισθάνονται απόρριψη αν το ταίρι τους δεν τους συμπεριλαμβάνει στις δραστηριότητες του. Συμβιβάζονται, προκειμένου να διατηρήσουν μια σχέση, θέλουν χάδια και η σεξουαλική ευχαρίστηση τόσο η δική τους όσο και του συντρόφου, είναι μείζονος σημασίας για αυτούς.

Ελένη Μενεγάκη

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό

Τι να πει κάποιος για την ομορφιά της γυναίκας που κατέκτησε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Ελληνική τηλεόραση! Το πρόσωπο της έχει όλα τα χαρακτηριστικά που της χαρίζει η Αφροδίτη της στον Ζυγό. Εμφανής η επιρροή αυτής της Αφροδίτης και στο περπάτημα και τις κινήσεις της, που είναι γεμάτες χάρη χωρίς να έχουν κάτι επιτηδευμένο.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπήθηκε πολύ όχι μόνο από τις κάμερες και τον φωτογραφικό φακό, αλλά κυρίως από το κοινό, τον απλό κόσμο που μαγνήτιζε και εξακολουθεί να μαγνητίζει σε κάθε της εμφάνιση. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρείες καλλυντικών την έχουν επιλέξει ως το δικό τους «πρόσωπο» και έχουν επενδύσει στην απαράμιλλη ομορφιά της. Μια ομορφιά, που μολονότι υπήρξα δέκα χρόνια στο πλευρό της στον ALPHA, δεν κατάφερα ούτε μια μέρα να συνηθίσω. Φτάνει όμως μόνο μια καλή θέση της Αφροδίτης για να γίνει κάποιος τόσο δημοφιλής και τόσο χαρισματικός; Όχι βέβαια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα σημαντικά σημεία του ωροσκοπίου της, όχι όμως με την κλασική αστρολογική ανάλυση, αλλά με τη βοήθεια των απλανών αστέρων, που καλώς ή κακώς έδειχναν από τότε που γεννήθηκε ότι αυτό το κορίτσι δεν είχε απλά «άστρο», αλλά «άστρα»!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι Σκορπιός με ωροσκόπο σε μια χαρισματική μοίρα του Κριού, στην οποία βρίσκεται ένας από τους πιο τυχερούς απλανείς αστέρες φύσης Αφροδίτης – Δία, ο Αλφεράτζ. Ο Αλφεράτζ χαρίζει στο άτομο αγάπη για την ελευθερία, ανεξαρτησία, ισχυρό ένστικτο, δυνατό μυαλό, θέληση, προσήλωση στο στόχο, μεγάλη ικανότητα δράσης, τύχη, διασημότητα, πλούτη και τιμές. Για τη συγκεκριμένη μοίρα του Κριού, ο Σεφάριαλ (θεοσοφιστής, αστρολόγος) μεταφράζοντας το έργο La Volasfera του Antonio Borelli δίνει μια συμβολική εικόνα, που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι σε αυτό που αποκαλούν όλοι την Ελένη Μενεγάκη χρόνια τώρα. Η εικόνα είναι: «Ένας άνθρωπος στην κορυφή ενός βουνού φωτίζεται από τον Ήλιο που δύει, κρατώντας ένα στέμμα στο αριστερό του χέρι»! Πόσο ταιριαστή η συμβολική αυτή εικόνα για τη «Βασίλισσα» της Ελληνικής τηλεόρασης! Γιατί πρώτα ο άνθρωπος με το στέμμα, χρειάστηκε να ανέβει το βουνό. Και η Ελένη Μενεγάκη το ανέβηκε, ξεκινώντας την καριέρα της από το 1991 στο κανάλι MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη, μέχρι πρόσφατα, σχεδόν 30 χρόνια μετά και έχοντας εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή, όταν αποφάσισε να κάνει αυτή τη μικρή παύση από την τηλεοπτική μας καθημερινότητα.

Το δεύτερο πανίσχυρο άστρο είναι ο απλανής αστέρας Αρκτούρος, πάνω στη μοίρα που έχει τον Ερμή της, ένα άστρο φύσης Δία – Άρη που χαρίζει επίσης επιτυχία μέσω της δουλειάς του ατόμου και δόξα, ενώ και ο κυρίαρχος πλανήτης της, στον τομέα της καριέρας σε έξαρση στον Αιγόκερω, ο Άρης, έχει πάνω στη μοίρα του τον απλανή αστέρα Terrebellum φύσης Αφροδίτης – Κρόνου, ο οποίος χαρίζει άνοδο και κοινωνική καταξίωση.

Αυτά κι ακόμη περισσότερα έχει το ωροσκόπιο της Ελένης Μενεγάκη που η λάμψη της εξακολουθεί να καθηλώνει σε κάθε εμφάνιση της, αφού έχει το χάρισμα να παρασύρει το κοινό σαν «σειρήνα» στα δικά της μονοπάτια.

Γκρέις Κέλι

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό

Η Γκρέις Κέλι ανήκει στο Πάνθεον των αστέρων και το όνομα της παραμένει συνώνυμο της αιώνιας ομορφιάς και της κομψότητας. Το στιλ της αποτελεί ακόμα και σήμερα πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες και το πρόσωπο της, σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών, αγγίζει την τελειότητα.

Τα χαρακτηριστικά της είναι ο ορισμός της Αφροδίτης στον Ζυγό, όπως και οι εμφανίσεις της που πάντα ήταν κομψές. Η ζωή της ήταν ένα παραμύθι, που όμως δεν είχε ευχάριστο τέλος. Η Σκορπιός Γκρέις Κέλι, με Σελήνη στους Ιχθύς και Δία στους Δίδυμους, λατρεύτηκε στο Χόλυγουντ. Παρότι εργάστηκε μόλις 6 χρόνια, πρωταγωνίστησε σε 11 ταινίες και κατάφερε να βραβευτεί με Όσκαρ και να μαγέψει με την ομορφιά της τόσο το κοινό όσο και τους συμπρωταγωνιστές της. Με τρεις πλανήτες (Ήλιο, Ερμή, Άρη) και ωροσκόπο στον Σκορπιό έζησε μεγάλες αγάπες, αλλά και δράματα στον ερωτικό τομέα, αφού συμπρωταγωνιστές της που ήταν δεσμευμένοι διεκδικούσαν την καρδιά της και ζούσαν ανεκπλήρωτους έρωτες. Η ίδια επέλεξε τελικά να παντρευτεί τον Απρίλιο του 1956 τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ’ του Μονακό. Στέφθηκε πριγκίπισσα, αγαπήθηκε από τον λαό της και άφησε πίσω της τη δόξα του Χόλυγουντ και την καριέρα της, εφαρμόζοντας στο ακέραιο το πρωτόκολλο, όπως ορίζει και ο Κρόνος της στον αυστηρό Αιγόκερω. Μέσα της ήλπιζε πάντα ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στα κινηματογραφικά δρώμενα, αλλά ο Ρενιέ δεν θα το επέτρεψε ποτέ. Έτσι αφιερώθηκε στα τρία παιδιά της και τίμησε τον τίτλο της. Έδειχνε πάντα ικανοποιημένη από τη ζωή της και ας έλεγαν οι φήμες ότι ήταν δυστυχισμένη και ότι η θλίψη δεν έφευγε ποτέ από το υπέροχο βλέμμα της. Δυστυχώς τον Σεπτέμβριο του 1982 στα 52 της χρόνια, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα που οδηγούσε και έπεσε σε μια απότομη πλαγιά. Η πριγκίπισσα Γκρέις τραυματίστηκε βαριά, ενώ η 17χρονη, τότε, κόρη της Στεφανί που καθόταν στη θέση του συνοδηγού έσπασε τη σπονδυλική της στήλη. Την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε ο θάνατος της Γκρέις Κέλι, μιας πριγκίπισσας που η ομορφιά της και η αρχοντιά της δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Μπιγιονσέ Νόουλς

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό

Εξωτική ομορφιά, καθηλωτικό βλέμμα, ζουμερά χείλη και καμπύλες που κόβουν την ανάσα. Η Μπιγιονσέ με το λαμπερό πρόσωπο δικαίως ανακηρύχθηκε, στο παρελθόν από το περιοδικό People, ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και η Αφροδίτη της στον Ζυγό σίγουρα βοήθησε. Η δημοφιλής και ταλαντούχα τραγουδίστρια εκπροσωπεί το γήινο ζώδιο της Παρθένου και έχει τη Σελήνη της στον Σκορπιό. Ίσως σ’ αυτόν τον συνδυασμό να οφείλει ότι καταφέρνει να εξισορροπεί τόσο γοητευτικά ένα συγκρατημένο και αβίαστο σεξαπίλ με το πάθος και το ζωηρό ταμπεραμέντο που εξωτερικεύει πάνω στη σκηνή. Αν και όταν ήταν μικρή ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή με την πάροδο του χρόνου και τους τέσσερις «κοινωνικούς» πλανήτες της στο ζώδιο του Ζυγού, μεταξύ των οποίων και την Αφροδίτη, κατάφερε να βρει το θάρρος και την απαραίτητη εξωστρέφεια ώστε να ανέβει στη σκηνή και να αποδείξει το μουσικό της ταλέντο. Η πρώτη της μεγάλη επιτυχία έγινε το 2003 όταν ο Κρόνος τετραγώνιζε από τον τομέα της καριέρας τον Ήλιο της με το άλμπουμ «Dangerously in love» και από τότε η πορεία της είναι μόνο ανοδική! Ο σέξι τρόπος που ντύνεται και κινείται πάνω στη σκηνή ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους απορρέει ίσως από τον Άρη της που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα. Φυσικά η έντονη σεξουαλικότητα της δεν επισκιάζει καθόλου το θαρραλέο και ειλικρινές προφίλ που διατηρεί στις προσωπικές της σχέσεις.

Αλέξης Γεωργούλης

Η αξεπέραστη ομορφιά της Αφροδίτης στον Ζυγό

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και πολιτικός Αλέξης Γεωργούλης έχει καταφέρει χάρη στη δημοφιλία του, να πετύχει σε όλους τους στόχους που έχει θέσει. Έχοντας πολλούς πλανήτες στον Ζυγό, που είναι και το ζώδιο του, ξέρει να κρατάει ισορροπίες και είναι γεννημένος διπλωμάτης. Η Σελήνη του στους Διδύμους σε όψη με Ποσειδώνα και Δία τον κάνει συμπαθή στο κοινό και ο ωροσκόπος του στον Σκορπιό τον βοηθά να αναγνωρίζει τις κακοτοπιές. Η Αφροδίτη του στον Ζυγό τον έχει λούσει με χάρη και γοητεία και από το 2001, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», έκαψε καρδιές και εξακολουθεί ακόμα να διεκδικεί τον τίτλο ενός από τους πιο ωραίους εργένηδες της χώρας.