Είσαι Υδροχόος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Υδροχόος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Υδροχόος; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Ο Υδροχόος επιθυμεί να βιώσει την απόλυτη ελευθερία στη ζωή του. Είναι ανεξάρτητος, πρωτοποριακός, οραματιστής, ιδεαλιστής, ανθρωπιστής και δίκαιος. Στα αρνητικά του συγκαταλέγονται ότι είναι απόμακρος, αυτοκαταστροφικός, σαρκαστικός, αντικοινωνικός και πολλές φορές επαναστάτης χωρίς αιτία. Ο ωροσκόπος, ανάλογα με τη θέση που βρίσκεται, μπορεί να «φωτίσει» ή να «σβήσει» κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Υδροχόου.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Κριό

Οποιαδήποτε καινοτομία και εφεύρεση, που προχωράει τις εξελίξεις προς τα εμπρός, αποτελεί για αυτόν τον συνδυασμό μια πρόκληση. Συνήθως αυτή η ατέρμονη πορεία προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη οδηγεί αυτόν τον τύπο σε κορυφαίες θέσεις του επαγγέλματος που έχει επιλέξει – συνήθως κάποιο με τεχνοκρατικό ή επιστημονικό χαρακτήρα. Εάν υπάρχει μια έννοια που τον συγκινεί, τον εξιτάρει και τον κινητοποιεί, αυτή είναι η πρόοδος και η άνοδος. Μόνο ένας φλογερός, συναισθηματικός σίφουνας μπορεί να τον σταματήσει. Τότε τρέχει μαζί του, αναπτύσσοντας αντίστοιχες ταχύτητες.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Ταύρο

Ο συντηρητισμός και η προσκόλληση σε αξίες, που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο, είναι πρωταγωνιστικές αρχές του συνδυασμού αυτού. Πάνω σε αυτές προχωράει και αναπτύσσει μια επιτάχυνση, που ναι μεν δεν κάνει θόρυβο, αλλά είναι αποτελεσματική στην επίτευξη στόχων. Όταν γίνεται κυνικός και σκληρός το κάνει στο όνομα του καθήκοντος και των ευθυνών του. Μπορεί να μη σταματήσει μπροστά σε κανένα εμπόδιο προκειμένου να πετύχει. Το συμφέρον του, συχνά, προέχει της ερωτικής σχέσης του, γι’ αυτό φροντίζει αυτή να δημιουργείται μέσα στο πλαίσιο της επαγγελματικής ενασχόλησής του.

Υδροχόος με ωροσκόπο στους Διδύμους

Οι ρυθμοί ζωής αυτού του συνδυασμού είναι απίστευτα τρελοί και εξαντλητικοί, σε σημείο που το περιβάλλον του δυσκολεύεται να ακολουθήσει. Οι ψυχολογικές του αντοχές είναι τεράστιες και εκπαιδευμένες να τον βοηθούν να ανταποκρίνεται στις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω του, που αντιμετωπίζουν με αμηχανία τον ασυνήθιστο χαρακτήρα του. Έχει ανάγκη την προβολή για να νιώθει πάντα αυτοπεποίθηση. Η διαίσθησή του είναι πάρα πολύ οξεία και επικοινωνιακά καταφέρνει να κερδίζει ακόμα και τον πιο δύστροπο, τον πιο εσωτερικό συζητητή.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Οι εσωτερικές αντιφάσεις αυτού του συνδυασμού είναι πολύ μεγάλες και χρειάζεται να αφήνει χώρο η μια πλευρά στην άλλη για να απελευθερωθεί το πολύ μεγάλο δυναμικό που έχει μέσα του. Από τη μία, η τεράστια ανάγκη για ανεξαρτησία και ενασχόληση με πνευματικές και κοινωνικές εργασίες και από την άλλη, η ανάγκη για ασφάλεια και κλείσιμο στην άνετη, πλούσια θαλπωρή του σπιτιού, ισορροπούν μόνο όταν βρεθεί ένας σημαντικός άξονας επιβεβαίωσης. Δηλαδή, αν ο σύντροφος αποδεχτεί τις εκκεντρικές παρορμήσεις του, θα νιώσει ότι η ελπίδα δεν τον εγκαταλείπει, ακόμα και όταν εξαντλείται.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Λέοντα

Η ζωτικότητα και η δυναμική εκδήλωση του πάθους κάνουν αυτόν το συνδυασμό να λάμπει ακόμα και μέσα στο σκοτάδι. Του αρέσει να πιστεύει ότι λειτουργεί ως «φάρος» που δίνει κατεύθυνση στα διερχόμενα πλοία ή ως μια τρυφερή αγκαλιά που εκπέμπει συναισθηματική ζέστη σε όσους τη χρειάζονται. Η ηγετική θέση, που συχνά καταλαμβάνει στα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, είναι δίκαιη και αντιλαμβάνεται την ευθύνη της δημιουργικά. Κομψός, ντυμένος σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας, δεν θυσιάζει την αισθητική του για τίποτα.

Υδροχόος με ωροσκόπο στην Παρθένο

Ίσως ο πιο ήσυχος συνδυασμός που υπάρχει, βασίζεται πολύ στην σταθερή δράση που δεν κάνει καθόλου θόρυβο. Διακριτικός, εργατικός και με μεγάλα αποθέματα επικοινωνιακής ενέργειας, λέει τη γνώμη του μόνο αν τη ζητήσουν. Ωστόσο φροντίζει να φτιάχνει έτσι τις καταστάσεις, ώστε η γνώμη του όχι μόνο να μετράει, αλλά να είναι και απαραίτητη. Ενώ είναι γενικά συντηρητικός μπορεί ξαφνικά να καταπλήξει τους οικείους του, εκφράζοντας μια πολύ επαναστατική και προωθημένη ιδέα. Προσέχει πολύ τη γραμμή του και την αισθητική του.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Ζυγό

Η δικαιοσύνη και η αρμονία είναι τα δύο «πόδια» αυτού του συνδυασμού, με ενίσχυση από τη λογική και την ευαισθησία του. Ο Ουρανός με την Αφροδίτη, ως κυβερνήτες του, θέτουν έμμεσους μηχανισμούς σε λειτουργία, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του περιβάλλοντός του από αυτούς. Διπλωμάτης, αλλά και επικριτικός όταν χρειάζεται, αφήνεται με χαρά στον θαυμασμό των άλλων, τον οποίο επιδιώκει. Μπορεί να χειριστεί με αποτελεσματικότητα μεγάλες ομάδες ανθρώπων και να διατηρεί ακόμα και πολύ εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ τους.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Στον συνδυασμό αυτόν, η ανάγκη για επιβολή και εξουσία έρχεται σε ευθεία αντίθεση με ένα πάθος, που είναι διαλλακτικό και έχει ανάγκη να ζυμωθεί με άλλων ανθρώπων για να καρποφορήσει. Συχνά, μπορεί να γίνει εμπρηστής αυστηρών και έντονων συζητήσεων και να τινάξει την ομήγυρη στον αέρα, με τις προκλητικές θέσεις του, μόνο και μόνο για να αντλήσει ζωτικότητα από την ένταση της στιγμής. Σίγουρα αυτή η στιγμή είναι σημαντική για αυτόν, διότι αισθάνεται ότι κερδίζει κάτι. Οι απότομες καταπτώσεις του είναι αναγκαίες, για να μπορέσει να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Τοξότη

Όταν ανακαλύπτει κάτι καινούριο, που έχει ένα σοβαρό εκτόπισμα για την πορεία της ανθρωπότητας, αυτός ο συνδυασμός δεν βλέπει την ώρα να βγει να τον επικοινωνήσει με όλους τους τρόπους που έχει στη διάθεσή του. Επικοινωνιακός και στιβαρός, εμπνέει εμπιστοσύνη στο περιβάλλον του. Κατανοεί σε βάθος πολύ περισσότερα πράγματα από όσα αφήνει να εννοηθεί ότι καταλαβαίνει. Δίνει την εντύπωση ότι εκτιμάει την ελαφρότητα και την αμέλεια, διότι έχει ανάγκη τα προσωπικά αντίβαρά του στις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Η μόνιμη γκρίνια αυτού του συνδυασμού έχει να κάνει με το γεγονός ότι πάντα θα ήθελε να βρίσκεται κάπου αλλού και να κάνει κάτι άλλο, από εκεί που βρίσκεται και από αυτό που κάνει. Ωστόσο, οι λόγοι που συνήθως τον κρατούν δέσμιο σε καταστάσεις και ανθρώπους, είναι αυτοί τους οποίους ο ίδιος έχει δημιουργήσει, διότι τους έχει ανάγκη. Άρα, όταν παραπονιέται για την ανεξαρτησία του, πάντα υπάρχει μια συναισθηματική ασφάλεια πίσω του, που έτσι κι αλλιώς ο ίδιος κυνήγησε. Και όταν γκρινιάζει για τη ρουτίνα μέσα στην οποία ζει, είναι επειδή έχει κάνει τα πάντα μέχρι τώρα να χτίσει αυτό το άνετο πέπλο πλούτου και άνεσης που χαρακτηρίζουν τη ζωή του.

Υδροχόος με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Αν στερήσεις από αυτόν τον συνδυασμό την ανταλλαγή, τη συζήτηση, την αμοιβαιότητα, το καθημερινό αλισβερίσι της ζωής, κλείνεται στον εαυτό του. Δημιουργεί έναν ιδεατό κόσμο, όπου όλα λειτουργούν ρολόι και βγαίνει από αυτόν, μόνο αν δει κάποιο σημάδι ότι στον πραγματικό κόσμο κάτι αλλάζει προς αυτή την κατεύθυνση. Η ματιά του είναι αποφασιστικά στραμμένη προς το μέλλον και η ανάγκη του να τιθασεύσει τις πιο μυστήριες και εκκεντρικές πλευρές αυτού του «αύριο» είναι αυτή που του χαρίζει ζωή. Χαρούμενος, συνήθως όμορφος και έντονα επικοινωνιακός. Μπορεί να βγάλει τον άλλον νοκ άουτ πάνω στη συζήτηση. Από εξάντληση.

Υδροχόος με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του συνδυασμού αυτού είναι τόσο συχνές και έντονες που δημιουργεί ένα προφίλ αινιγματικό στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Όταν δεν μπορεί να χειριστεί τα πολύπλευρα και συχνά αντιφατικά ταλέντα του, επιλέγει «να κατεβάζει τα ρολά» και να μην επικοινωνεί. Τουλάχιστον όχι με τους συμβατικούς ανθρώπινους τρόπους. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά είναι τεράστιο. Όταν ασχολείται με αυτά, προσθέτει μια τόσο ευπρόσωπη νότα στο αποτέλεσμα της δουλειάς, που μένει ανεξίτηλη ως δική του στάμπα. Το έχει ανάγκη.