Είσαι Σκορπιός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Σκορπιός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Είσαι Σκορπιός; Μάθε πώς διαφοροποιεί ο ωροσκόπος σου το ζώδιο σου

Το πάθος, η δυναμικότητα, αλλά και η εμμονή, είναι δεδομένα για τον Σκορπιό. Ως «παιδί» του Πλούτωνα έχει την ικανότητα να χειρίζεται τους άλλους και χαρακτηρίζεται, επίσης, από μυστικοπάθεια, ζήλια, καχυποψία και εκδίκηση. Βέβαια έχει και τα θετικά του, αφού είναι πιστός, αφοσιωμένος, διαισθητικός, μαχητικός, προστατευτικός και πάνω από όλα γενναίος. Ανάλογα με τον ωροσκόπο, κάποια από τα χαρακτηριστικά του γίνονται πιο έντονα και άλλα μετριάζονται.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Κριό

Η ανεξάντλητη ενεργητικότητα αυτού του συνδυασμού, δίνει τον πολυμήχανο, αποτελεσματικό μαχητή, που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να φτάσει στον σκοπό του. Η συμπεριφορά του είναι συχνά τυχοδιωκτική, αλλά μόνο σε κοινωνικό επίπεδο. Προσωπικά διατηρεί ένα καλά φυλαγμένο μέρος μέσα του για τις προσωπικές αδυναμίες του, κυρίως τις ερωτικές που ξέρει ότι τον κυβερνούν, αλλά… το απολαμβάνει. Η ανεξαρτησία του είναι πολύ έντονη, μέχρι να ερωτευτεί βαθιά. Τότε γίνεται ένας πιστός υπηρέτης του συναισθήματός του, αλλά και της οικογένειας του.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Ταύρο

Ένας άξονας δυνατός σαν ατσάλι και αδιαπέραστος σαν τσιμέντο: η ισχυρογνωμοσύνη του είναι απαραβίαστη και η αίσθηση του συμπαγούς τον κάνουν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Με μια σωματική διάπλαση δυνατή και με μια αποφασιστικότητα απαράμιλλη, κυνηγάει τους στόχους του με υπολογισμένο, αδιατάρακτο τρόπο, μέχρι να τους κατακτήσει. Μια μεγάλη πρόκληση λειτουργεί μέσα του ως δοκιμασία επιβεβαίωσης και βουτάει άφοβα στα βαθιά. Η εξωτερική όψη του δεν δείχνει σχεδόν τίποτα από την εσωτερική ένταση που βιώνει.

Σκορπιός με ωροσκόπο στους Διδύμους

Ανταγωνιστικός και πάντα πρόθυμος να ξεπεράσει τον εαυτό του, ο συνδυασμός αυτός δεν χαλαρώνει ποτέ. Νιώθει την ανάγκη να βρίσκεται μονίμως σε ένταση, για να αντεπεξέρχεται σε ενδεχόμενες προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά του. Θαρραλέος, επιχειρηματικός και πειστικός συζητητής, μετατρέπει τον αισθησιασμό του σε ένα ακόμα όπλο, που θα τον βοηθήσει να νικήσει. Είναι ανυπόμονος και έχει μια εκφραστική δεινότητα, η οποία ξεπερνάει τη λεκτική επικοινωνία. Το ίδιο το σώμα του αποτελεί μια ολόκληρη επικοινωνιακή γλώσσα.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Καρκίνο

Η ηρεμία μιας πλούσιας και άνετης ζωής, οι συγκινήσεις μιας μακροπρόθεσμης συναισθηματικής σχέσης, αλλά και η ομορφιά της φύσης, είναι τα μόνιμα ζητούμενα αυτού του συνδυασμού. Μέχρι να τα κατακτήσει και να τα απολαύσει, περνάει μια διαδικασία, στην οποία μαθαίνει να πολεμάει με οτιδήποτε μπαίνει στο δρόμο του και πληγώνει τον κόσμο του (την ψυχή του, τους δικούς του ανθρώπους, την περιουσία του). Ο θυμός του μπορεί να γίνει τρομακτικός και οι συνέπειές του ακόμα πιο καταστροφικές. Εμπιστεύεται πρώτα από όλους, ο ίδιος την αντοχή του.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Λέοντα

Το πάθος και ο δυναμισμός συνεργάζονται σε αγαστή σύμπνοια σε αυτόν τον συνδυασμό, που μετράει τα πάντα στη ζωή του μακροπρόθεσμα. Δεν υπάρχουν κοντινοί ορίζοντες γι’ αυτόν, όλα όσα τον συγκινούν έχουν μια αιώνια και παντοτινή διάρκεια. Λατρεύει τα ακριβά, κλασικά αντικείμενα, στοχεύει σε σχέσεις που είναι διαρκείς και επαναστατεί σε οποιαδήποτε ιδέα δεν σέβεται την αίσθηση της ιεραρχίας, που έχει πολύ έντονη μέσα του. Γενναιόδωρος και περήφανος, γίνεται πρόθυμα θυσία στο όνομα της αγάπης.

Σκορπιός με ωροσκόπο στην Παρθένο

Μονίμως συγκρατημένος και καχύποπτος απέναντι στις κινήσεις των άλλων, ο συνδυασμός αυτός κινείται μέσα στο χρόνο, προσπαθώντας συνεχώς να σώσει την αυτοπεποίθησή του. Σε αυτήν την πορεία καταφέρνει να δημιουργήσει πολλά και σημαντικά, για τα οποία όμως σπάνια περηφανεύεται. Έχει συνείδηση των κινδύνων της κοινωνίας, είναι εξαιρετικά ευσυνείδητος και η ενέργειά του, απλά, δεν σταματάει ποτέ. Μόνο ο ίδιος βάζει τελεία στις δραστηριότητές του, όταν αισθανθεί ότι τον καλούν οι περιστάσεις. Έχει μια τάση για εξάρτηση από τον σύντροφό του – συχνά τη μπερδεύει με αυτό που νομίζει ότι έχει ανάγκη ο άλλος.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Ζυγό

Απίστευτα ερωτικός και αισθησιακός, ο συνδυασμός αυτός κάνει «ζημιές» συχνά ανεπανόρθωτες, περιφέροντας μοιραία τον ερωτισμό του σε φλερτ και σχέσεις. Έχει πλήρη συνείδηση της ερωτικής φύσης του και συχνά τη χρησιμοποιεί για να πετύχει έναν σκοπό του. Συνδυάζει το ζωώδη μαγνητισμό του σεξ με τη λεπτή τρυφερότητα ενός χαριτωμένου ερωτικού παιχνιδιού. Είναι ευσυγκίνητος και εκδηλώνει μεγάλη συμπαράσταση, όταν νιώσει συναισθηματικό πόνο στο περιβάλλον του. Οι αδυναμίες του είναι πολλές, αλλά και η ικανότητά του να αναποδογυρίσει μια κατάσταση είναι πολύ ισχυρή.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Σκορπιό

Εξαιρετικά αντανακλαστικά και εφευρετικό πνεύμα βοηθούν αυτόν τον συνδυασμό να αντεπεξέλθει στον αγώνα του ενάντια… στη ζωή! Αντλεί αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωση μόνο όταν προσθέσει ένα επίτευγμα στο ενεργητικό του, συνήθως μακροπρόθεσμο, δύσκολο και φαινομενικά αδύνατο. Το ένστικτό του είναι σχεδόν αλάνθαστο και η διαίσθησή του φτάνει πολύ βαθιά, διεισδύοντας μέχρι τις απαγορευμένες περιοχές του άλλου. Ατρόμητος και με ατσάλινη θέληση, σκιρτάει μόνο στην προοπτική μιας αγκαλιάς που αποπνέει ζέστη και ασφάλεια.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Τοξότη

Το θάρρος και η φιλοδοξία συμβαδίζουν με μια πολύ ισχυρή ικανότητα πειθούς, που συνήθως δίνει τον πετυχημένο δικηγόρο. Ιδεαλιστής, αλλά και δεκτικός ακροατής της ανθρώπινης αδυναμίας, κινείται στρατηγικά και ειρηνικά, αλλά πολύ δραστήρια. Μόνο όταν χάσει τον έλεγχο των κινήσεων, πολεμάει και το κάνει πολύ βίαια. Είναι ο τύπος που προτιμάει να αποτρέψει πρώτα έναν κίνδυνο ή ένα εμπόδιο και αργότερα, σε εύθετο χρόνο που θα ανασυντάξει τις δυνάμεις του, θα το πολεμήσει και θα το εξουδετερώσει. Ρεαλιστής και φαινομενικά εύθυμος δέχεται με μεγάλη όρεξη ό,τι έχει να του προσφέρει η ζωή.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Αιγόκερω

Φρόνιμος και πιστός, ο συνδυασμός αυτός ίσως εκδηλώσει κυνισμό και ψυχρότητα, όταν βρίσκεται σε διαδικασία επαγγελματικής μάχης. Ωστόσο, ξέρει και ο ίδιος ότι αυτό είναι ένας ρόλος και δεν ανταποκρίνεται στον βαθύτερο εαυτό του, που εξαρτιέται πολύ από προσωπικά πάθη. Εγωιστής και πολύ πειθαρχημένος έχει ένα εξαιρετικό ταλέντο να μετράει και να ζυγίζει τα πάντα. Είναι μελετημένος και πολύ ενεργητικός στη συμπεριφορά του, αφήνοντας το «μαλακό» εσωτερικό κομμάτι του, στα χέρια του συντρόφου του, αμαχητί.

Σκορπιός με ωροσκόπο στον Υδροχόο

Ανεξάρτητος και αντικομφορμιστής, ο συνδυασμός αυτός αντλεί περηφάνια από το γεγονός ότι η λιτότητά του λειτουργεί παραδειγματικά για όσους θέλουν να τηρούν το αρχαίο ρητό «νους υγιής σε σώμα υγιές». Συγκινείται με τις πρωτότυπες, έξυπνες συζητήσεις και αναζητά μονίμως πρόθυμους ανθρώπους για ανταλλαγή ιδεών. Εντυπωσιάζεται από την αυθεντικότητα και τις παραδόσεις και έχει μεγάλη αίσθηση σεβασμού για την ιεραρχία των πραγμάτων. Αντλεί από το παρελθόν για να χρησιμοποιήσει τις ιδέες για το μέλλον, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καιρού. Είναι πρωτοπόρος.

Σκορπιός με ωροσκόπο στους Ιχθύς

Μεγάλες αδυναμίες διαδέχονται γιγάντιες δυνάμεις μέσα στην ψυχή αυτού του συνδυασμού, δημιουργώντας συχνά μια αλλοπρόσαλλη εικόνα στους άλλους. Ωστόσο, το οργανωμένο χάος μέσα στο οποίο ζει, δεν έχει κανέναν άμεσο κίνδυνο για τον ίδιο, αν και έχει πολλούς για το περιβάλλον του. Οι μυστικιστικές διαθέσεις του εναλλάσσονται με εκρήξεις ζωτικότητας που διοχετεύονται στην τέχνη ή σε επιχειρηματικούς στόχους με μεγάλη επιτυχία. Είναι ικανός για το απρόβλεπτο και τόσο έξυπνος, όσο απαιτεί κάθε φορά η περίσταση.