Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 27/10/2020 και τι πρέπει να κάνουμε πρακτικά;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 27/10/2020 και τι πρέπει να κάνουμε πρακτικά;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 27/10/2020 και τι πρέπει να κάνουμε πρακτικά;

Ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και του χρήματος, στο ατέρμονο ταξίδι της στον ζωδιακό, κάνει στάση στην Παρθένο από τις 03/10/2020 μέχρι τις 27/10/2020. Η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της, σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία. Κάθε πλανήτης έχει ζώδιο θέσης, αδυναμίας ή πτώσης. Η Αφροδίτη κυβερνά τα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού. Σε αυτές τις θέσεις θεωρείται δυνατή. Η έξαρση της, δηλαδή το ζώδιο το περιβάλλον του οποίου είναι ιδανικό για εκείνη, είναι στους Ιχθύς. Τα ζώδια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τις θέσεις διακυβέρνησης και έξαρσης, δηλαδή ο Σκορπιός, ο Κριός και η Παρθένος, είναι τα ζώδια στο περιβάλλον των οποίων η Αφροδίτη δυσκολεύεται να αποδώσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της, ως εκ τούτου μπορεί να ταλαιπωρεί όσους την έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιο τους ποικιλοτρόπως.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια λιτή, οξυδερκής, πρακτική, συνετή, παραγωγική και τελειομανής Αφροδίτη. Αγαπά την ουσία και όχι τα λόγια, μολονότι απαντάται συχνά σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της επικοινωνίας και του θεάματος.

Είναι πιστή στις σχέσεις της (αν δεν υπάρχουν φυσικά αντίξοες όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο), αγαπά την οικονομία και φροντίζει πάντα να έχει κάποιο κομπόδεμα για τις δύσκολες μέρες.

Αγαπά την τάξη, την πειθαρχία και την καθαριότητα. Κάνει το άτομο πιο συνεπές στις καθημερινές ρουτίνες του, πιο συνειδητό στις διατροφικές επιλογές του και πιο επιλεκτικό στα γούστα του.

Μέχρι τις 27/10/2020 η Αφροδίτη θα παραμείνει σ’ αυτό το περιβάλλον κι αυτή είναι μια εξαιρετική θέση, αν θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα ώστε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας, αλλά να είμαστε χρήσιμοι και στους άλλους.

Τι πρέπει να κάνουμε για να αξιοποιήσουμε την διέλευση της από την Παρθένο;

  1. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσουμε στο χώρο του σπιτιού αυτά που μας είναι χρήσιμα από αυτά που απλώς καταλαμβάνουν χώρο. Ανοίξτε συρτάρια, ντουλάπες, πετάξτε από το σπίτι σας ό,τι δεν σας χρειάζεται και έχετε να το χρησιμοποιήσετε χρόνια. Κι όταν λέω πετάξτε, εννοώ ότι μπορείτε να το πουλήσετε κι έτσι θα εξοικονομήσετε και χρήματα ή να το χαρίσετε, ώστε να πιάσει τόπο σε κάποιον που θα το αξιοποιήσει πραγματικά. Αν τίποτε από τα δυο δεν μπορεί να συμβεί, δείτε πώς μπορείτε να το ανακυκλώσετε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο έχει περιβαλλοντολογική συνείδηση.
  2. Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια γήινη Αφροδίτη. Αγαπά τη φύση, αγαπά τα λουλούδια, τον κήπο, τα δέντρα. Δείτε πώς θα ανανεώσετε τα φυτά σας, τα εντός και εκτός σπιτιού, δείτε τι μπορείτε να φυτέψετε για να ομορφύνετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας ή τι μπορείτε να καλλιεργήσετε για να έχετε τα δικά σας βιολογικά λαχανικά και φρούτα.
  3. Αν συνέχεια αναβάλλετε κάποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν, από ένα ξηλωμένο ρούχο μέχρι ένα τοίχο που θέλει βάψιμο ή όποια άλλη επισκευή χρειάζεται στο χώρο ή στα έπιπλα και τις συσκευές, είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε και να το επισκευάσετε.
  4. Ασχοληθείτε με το σώμα σας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υγείας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκείνο το τσεκ απ που όλο σκέφτεστε, να πάτε στον οδοντίατρο, να επισκεφτείτε ένα διατροφολόγο, να ψάξετε εναλλακτικές μεθόδους για να βελτιώσετε την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση. Γυμναστείτε ή έστω κινηθείτε έστω και λίγο. Βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή που θα σας προτείνει φυσικούς τρόπους να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Κάνετε μασάζ, ανακαλύψτε την ευεργετική δράση των αιθέριων ελαίων. Κάνετε αποτοξίνωση ή μια πιο αυστηρή δίαιτα για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τον χειμώνα.
  5. Δείξτε την αγάπη σας στους ανθρώπους σας. Μπορεί να μην είστε πολύ καλοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά προσπαθήστε περισσότερο. Δείξτε με πρακτικό τρόπο το ενδιαφέρον και τη φροντίδα σας σ’ αυτούς που αγαπάτε. Δεν λέω να πάρετε δώρα, αφιερώστε χρόνο από τη ζωή σας, κάνετε κάτι πρακτικό που θα εξυπηρετήσει τους άλλους.
  6. Αποφύγετε να κάνετε σκληρή κριτική πρώτα στον εαυτό σας και έπειτα στους άλλους. Δείτε το δάσος και μην κολλάτε στις λεπτομέρειες του δέντρου.
  7. Μάθετε να ευγνωμονείτε το θεό, το σύμπαν για ό,τι θετικό έχετε στη ζωή σας και μην βλέπετε μόνο ό,τι σας λείπει!

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η νέα θέση της Αφροδίτης

ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, αξίζει τώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, αφού θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο παραγωγική. Παθιαστείτε, όμως και με τον εαυτό σας και φροντίστε τον. Ακολουθήστε μια καλή δίαιτα και γυμναστείτε, αφού πλέον μπορείτε να αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στην Παρθένο είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση. Έρωτας, δημιουργία, καλλιτεχνία και αισθητική, προβολή, αλλά και απόκτηση παιδιών, όλες οι χαρές είναι για σας, σε μια δύσκολη γενικότερα περίοδο. Τα συναισθήματα ξυπνούν και φέρνουν κοντά σας αυτούς που σας αγαπούν και αγαπάτε κι εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο φαίνεται ότι η οικογενειακή ζωή μπορεί να σας προσφέρει απολαύσεις. Υποθέσεις με ακίνητα προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία. Το πάθος σας, αφορά στη φωλιά σας, το μέρος που νιώθετε καταφύγιο, που είναι το λιμάνι σας στα δύσκολα. Είναι η στιγμή να το περιποιηθείτε και να το απολαύσετε. Ακόμη, να έρθετε κοντά στην οικογένεια σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σάς σπρώχνει στην επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επαφές με τον κόσμο. Ο έρωτας γίνεται έρωτας για τη μάθηση, αφού επιθυμείτε σφοδρά να γνωρίσετε νέα πράγματα, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και συναναστροφές. Μπορεί να έχετε συναντήσεις και ειδήσεις πολύ ευχάριστες από το οικείο σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ: Ένα φλερτ ή μια πρόσφατη σχέση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο ισχυρό, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην Παρθένο εντείνει τη δίψα σας για νέες οικονομικές απολαβές και συμφωνίες. Τακτοποιήστε με κάθε τρόπο εκκρεμότητες του οικονομικού σας παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και τα πάθη σας ξυπνούν. Έρωτας, δημιουργία, επαγγελματικές σχέσεις και οικονομικά, θα τονωθούν πολύ μέχρι τις 27/10. Φροντίστε να τα χαρείτε, χωρίς τις συνήθεις αγωνίες σας και να αξιοποιήσετε την καλή σας εικόνα και τη γοητεία που εκπέμπετε, η οποία τραβά τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης.

ΖΥΓΟΣ: Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, φέρνει ένα σημαντικό δώρο: την εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία. Το πνεύμα σας δυναμώνει, όπως και η ανάγκη σας για πνευματικές αναζητήσεις. Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση. Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που δεν είχατε συμφιλιωθεί με αρκετές πλευρές σας, θα νιώσετε πως δεν θα αλλάζατε τη ζωή σας με κανενός άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φίλοι και οι παρέες σάς δίνουν χαρά και μαζί τους μοιράζεστε τις επιθυμίες και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα ή γενικότερα να εκπέμπετε ερωτική διάθεση όπου κινήστε. Δημόσιες σχέσεις, προβολή των ταλέντων σας και εύνοια σε συλλογική δουλειά είναι μερικά από τα δώρα της Αφροδίτης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με την Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι να παθιαστείτε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας άνοδο και την επαγγελματική προβολή σας. Ήρθε η ώρα να λάμψετε στο επαγγελματικό περιβάλλον σας και να αναγνωρίσουν την αξία σας. Βάλτε υψηλούς στόχους, αρκεί να είναι εφικτοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη από την Παρθένο προσφέρει ευκαιρίες για γνώση, αλλά και μεγάλη επιθυμία να διευρύνετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο. Εύνοια σε εκδόσεις, τουρισμό, ταξίδια και σχέσεις με ξένους και το εξωτερικό. Ανοίγουν οι ορίζοντές σας και έχετε πίστη στο μέλλον και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη έρχεται να προσφέρει πιο έντονες συγκινήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις. Καλό είναι, ωστόσο, να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, ιδίως αν πρόκειται για νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα, δίνετε μάχες στα οικονομικά σας, που φαίνεται πως θα αποφέρουν κάποια λάφυρα. Εύνοια και μαχητικότητα σε κληρονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ήρθε ο καιρός να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή να ψάξετε σύντροφο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια σχέση ή και έναν σύντροφο ζωής. Το σημαντικότερο; Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες να ερωτευτείτε. Αν τώρα είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορεί να έρθει μια επισημοποίηση ή τρυφερότητα και κατανόηση με το ταίρι σας. Ακόμη, θα έχετε συνεννόηση με τους συνεργάτες σας ή καλές συνεργασίες.