Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε σχέσεις και οικονομικά;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε σχέσεις και οικονομικά;

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε σχέσεις και οικονομικά;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, της αγάπης, του έρωτα, των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, μετά από το μεγάλο ταξίδι της στους Διδύμους, που διήρκεσε από τις αρχές Απριλίου μέχρι τις 06/08/2020, πέρασε στις 07/08/2020 στον Καρκίνο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι τις 05/09/2020.

Σχέσεις που ξεκίνησαν το διάστημα Απριλίου έως τις αρχές Αυγούστου, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές, θα κριθούν τώρα για τη βιωσιμότητα τους. Έτσι θα τις δείτε είτε να γίνονται πιο ουσιαστικές, βαθιές και σταθερές, είτε θα εξαφανιστούν πιο γρήγορα κι απ’ όσο εμφανίστηκαν στη ζωή σας. Αναφέρομαι φυσικά μόνο στις καινούριες σχέσεις που έγιναν στο παραπάνω διάστημα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι μια βαθιά συναισθηματική, ευαίσθητη, αφοσιωμένη Αφροδίτη, που αγαπά το ρομάντζο, έχει προστατευτική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα της πρόσωπα, φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις σχέσεις της, είναι πρόθυμη να καλομάθει αυτούς που αγαπά και απεχθάνεται ό,τι είναι επιφανειακό και δεν έχει βαθιές ρίζες στην καρδιά. Γι’ αυτό ακόμη και με πόνο ψυχής δεν θα μείνει σε μια σχέση που η άλλη πλευρά δεν δείχνει ενδιαφέρον και συναίσθημα.

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά είναι τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες. Αρκετά ευνοημένοι θα είναι Ταύροι και Παρθένοι.

Σχετικά πιο δύσκολη θέση είναι για τα παρορμητικά ζώδια του Κριού, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Στη διάρκεια της παραμονής της στον Καρκίνο, η τάση  θα είναι να στραφούμε σε ανθρώπους που σχετιζόμαστε βαθιά, νιώθουμε ασφαλείς μαζί τους και υπάρχει έντονο το αίσθημα της οικειότητας. Είναι η Αφροδίτη που αγαπά την οικογένεια και δεν εννοώ απαραίτητα μόνο τους ανθρώπους που έχουμε δεσμούς αίματος μαζί τους. Στον έρωτα θα ψάξουμε σχέσεις που αν μη τι άλλο υπόσχονται μακροημέρευση. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα έχουν πιο ρομαντική διάθεση ή και νοσταλγική, οπότε δεν είναι απίθανο να επιστρέφουν και σε παλιότερες σχέσεις. Πριν το αποφασίσετε όμως, θυμηθείτε γιατί τελείωσαν την πρώτη φορά και τι έχει αλλάξει από τότε.

Στις επαγγελματικές σχέσεις θέλει προσοχή, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο, ενθουσιάζεται με την ιδέα να κάνει φιλίες μέσα στο χώρο εργασίας, αλλά επειδή τείνει να παίρνει πολύ προσωπικά τα πράγματα, ίσως δεν ευνοεί την αντικειμενική κρίση και τις σκληρές αποφάσεις που κάποιες στιγμές πρέπει να παρθούν στη δουλειά. Οικονομικά θέλει προσοχή στα έξοδα, τα οποία γίνονται παρορμητικά και χωρίς πολλή σκέψη.

Στην πορεία της στον Καρκίνο, θα συναντήσει κάποιους πλανήτες θετικά, όπως είναι ο Ουρανός στις 18/8, όψη που ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες, τους έρωτες μέσω διαδικτύου, τους έρωτες από απόσταση, αλλά και το ξαφνικό χρήμα. Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι και Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου είναι οι τυχεροί.

Στη συνέχεια, θα συναντήσει σε όψη αντίθεσης τον Δία στις 25 Αυγούστου, ημέρα που θέλει προσοχή στις επενδύσεις, ερωτικές και οικονομικές που γίνονται με κριτήριο τον ενθουσιασμό και την υπερβολή. Στις 27/08 θα κάνει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που ευνοεί τα μεγάλα ρομάντζα και την νοσταλγική διάθεση σε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τέλος δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Οι επόμενες τρεις όψεις της Αφροδίτης είναι σκληρές και αφορούν περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η πρώτη στις 30/08 είναι η αναμέτρηση με τον Πλούτωνα, που βγάζει στην επιφάνεια εμμονές, ζήλιες, αυταρχικές συμπεριφορές, συναισθηματικούς ή και οικονομικούς εκβιασμούς. Η δεύτερη είναι η αναμέτρηση με τον Κρόνο στις 02/09 που παγώνει το συναίσθημα της και την κάνει να νιώθει ανασφαλής και η τελευταία είναι η αναμέτρηση με τον Άρη στις 04/09 που οδηγεί σε ρήξεις, απομάκρυνση και καβγάδες.

Συνοψίζοντας, στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου η επιρροή της θα είναι θετική, αλλά από τις 30/08 μέχρι τις 05/09 θέλει πολύ προσοχή τόσο στις αισθηματικές σχέσεις όσο και στις οικονομικές δοσοληψίες.