Ποια ζώδια προχωρούν γρήγορα σε άλλη σχέση, μετά τον χωρισμό

Ποια ζώδια προχωρούν γρήγορα σε άλλη σχέση, μετά τον χωρισμό

Ποια ζώδια προχωρούν γρήγορα σε άλλη σχέση, μετά τον χωρισμό

Πόσο γρήγορα κάποιος κάνει το επόμενο βήμα μετά τον χωρισμό; Ποιοι δεν μπορούν να το πάρουν απόφαση και μένουν κολλημένοι προσπαθώντας να επιστρέψει ο/η πρώην; Ποιοι δεν αφήνουν τον χρόνο να πάει χαμένος και βρίσκουν αμέσως νέο ταίρι; Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων έχουν τις απαντήσεις και ξεκινάμε με τους πιο βιαστικούς για να φτάσουμε σε αυτούς που δεν εγκαταλείπουν εύκολα τη σχέση τους και μετά το χωρισμό και τους είναι δύσκολη μια νέα αρχή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

#1 ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πιο γρήγοροι και από τη σκιά τους σε όλα τα θέματα και προχωράνε με γοργά βήματα και μετά από τη διάλυση μιας σχέσης. Όχι πως δεν θρηνούν, αλλά το κάνουν με συνοπτικές διαδικασίες. Σπάνια κολλάνε με τον πρώην σύντροφό τους και αυτό γιατί εύκολα βρίσκουν τον επόμενο στόχο τους. Εάν κολλήσουν θα είναι μόνο γιατί τους εγκατέλειψαν για τρίτο πρόσωπο και ο ανταγωνισμός θα τους τρελάνει, μέχρι να κάνουν και αυτοί μια καινούρια σχέση και μετά δεν θα θυμούνται καν το όνομα του/της πρώην.

#2 ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι σταθεροί και πεισματάρηδες οπότε σε έναν χωρισμό προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Σπάνια κολλάνε με τον πρώην, αλλά δεν κάνουν αμέσως την επόμενη σχέση. Θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους και να διασκεδάσουν λίγο. Να ξαναβρούν τον εαυτό τους και τις σταθερές τους πριν εμπιστευτούν ξανά την καρδιά τους σε κάποιον. Εξάλλου έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και δεν ανησυχούν ότι θα μείνουν μόνοι.

#3 ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η περηφάνια που έχουν οι Λέοντες δεν τους επιτρέπει ούτε να σκεφτούν, ούτε να επιστρέψουν στον πρώην σύντροφό τους. Αναλύουν τα δεδομένα και συνειδητοποιούν πολύ γρήγορα ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αναλώνονται για μια σχέση που δεν λειτούργησε και είναι έτοιμοι για την επόμενη εμπειρία που θα τους απογειώσει. Σιγά μην κάτσουν να σκάσουν για κάποιον που δεν τους εκτίμησε όπως τους άξιζε.

#4 ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους Τοξότες δεν αρέσουν οι δακρύβρεκτες ιστορίες και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να προχωρήσουν με γοργό βηματισμό στην επόμενη σχέση. Δεν παραμένουν κολλημένοι στο παρελθόν και προχωρούν τη ζωή τους, την οποία θέλουν να ζήσουν με χαρά και αισιοδοξία. Το να κοιτάς πίσω είναι χάσιμο χρόνου για τους Τοξότες, οπότε μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι έχουν δημιουργήσει νέα σχέση, λίγες μόλις ημέρες αφότου χώρισαν.

#5 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι μόλις ακούσουν τη λέξη χωρισμός θα πουν ένα μεγαλοπρεπές «αντίο» και δεν θα κοιτάξουν πίσω. Δεν θα βρουν ωστόσο γρήγορα αντικαταστάτη γιατί θέλουν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους και να απολαύσουν ξανά την ανεξαρτησία τους πριν μπουν ξανά σε νέα δεδομένα και περιορισμούς που δεν τους αρέσουν και ιδιαίτερα. Πάντως το όνομα του πρώην δύσκολα θα το ακούσετε να βγαίνει ξανά από το στόμα τους.

#6 ΙΧΘΥΕΣ

Αν ανοίξετε την πόρτα της εξόδου στους Ιχθύς δύσκολα θα βγουν, αλλά αν φύγουν δεν θα επιστρέψουν. Θα τους πάρει λίγο χρόνο να μαζέψουν τα κομμάτια τους, αλλά θα δώσουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να ξαναγαπήσουν. Δεν θα παραμείνουν κολλημένοι στην προηγούμενη σχέση, ιδιαίτερα αν είχαν δώσει πολλά και πληγώθηκαν.

#7 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή οι Παρθένοι δεν ανοίγονται εύκολα δυσκολεύονται να προχωρήσουν γρήγορα σε μια νέα σχέση. Και μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να εμπιστευτούν ξανά και να κάνουν υποχωρήσεις με έναν νέο σύντροφο φρικάρουν, γι’ αυτό παραμένουν για μεγαλύτερο διάστημα κολλημένοι με τον/την πρώην. Έστω και αν δεν ήταν απόλυτα ευτυχισμένοι αναζητούν το γνωστό και το οικείο που ήξεραν πώς να το χειριστούν και δεν θέλουν αλλαγές.

#8 ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί και να χωρίσουν δεν θα θέλουν να χαθούν από τη ζωή του πρώην συντρόφου. Θα προσπαθήσουν να δώσουν και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, από το να προχωρήσουν σε νέα σχέση. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρακαλούν για πάντα. Αν συναντήσουν σθεναρές αντιστάσεις θα βρουν τον επόμενο έρωτα πιο γρήγορα απ’ ότι φαντάζεστε, αφού δεν μπορούν να μείνουν για πολύ μόνοι τους.

#9 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα κάνουν εύκολα το επόμενο βήμα οι Σκορπιοί, αν δεν εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ότι η προηγούμενη σχέση έχει τελειώσει ολοκληρωτικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αναγέννησης. Επειδή τα πάθη τους είναι πολλά και το πείσμα τους μεγάλο θα δώσουν τον αγώνα τους μέχρι τελικής πτώσης. Αν όμως συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή φλόγα, τότε θα αποχωρήσουν και δεν μπουν αμέσως στην επόμενη σχέση, πριν καθαρίσουν το μυαλό τους από την προηγούμενη. Μόνο σαρκικές επαφές θα έχουν και τίποτα περισσότερο.

#10 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή οι Αιγόκεροι όταν βρίσκονται σε μια σχέση δεν την αντιμετωπίζουν ποτέ επιπόλαια, αλλά έχουν κάνει σχέδια για δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ επίπονος και δύσκολος ένας χωρισμός για αυτούς. Πόσο περισσότερο να κάνουν μια νέα αρχή. Οπότε θα προσπαθήσουν να μην τελειώσει εύκολα ο δεσμός τους. Αν πάλι δεν μπορεί να υπάρχει επανένωση, θα καθυστερήσουν να κάνουν νέα σχέση, καθώς θα πρέπει να σιγουρεύουν ότι δεν θα βιώσουν σύντομα μια νέα απώλεια.

#11 ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρότι οι Δίδυμοι είναι οι πιο κοινωνικοί του ζωδιακού και τους αρέσει να φλερτάρουν συνεχώς, δεν θέλουν να πηγαίνουν από τη μια σχέση στην άλλη. Επιθυμούν οι δεσμοί τους να διαρκούν και το παλεύουν να μην αναλώνονται από δω και κει. Επειδή όμως δεν μπορούν να είναι μόνοι τους δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα και επειδή είναι και λιγουλάκι εγωιστές δεν θα αφήσουν εύκολα τον πρώην σύντροφό τους να τους ξεπεράσει. Ωστόσο αν δεν γίνεται αλλιώς θα πάρουν τον χρόνο τους, θα διασκεδάσουν αρκετά και θα κάψουν πολλές καρδιές πριν πουν το ναι στην επόμενη σχέση.

#12 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι δένονται και δίνονται ψυχή τε και σώματι στον σύντροφό τους και δεν αρέσκονται στις συναισθητικές αλλαγές. Είναι πιστοί στις σχέσεις τους και αγαπούν βαθιά, οπότε δεν μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα από τους πρώην συντρόφους. Ένας χωρισμός τους διαλύει και θέλουν πολύ χρόνο για να κάνουν το επόμενο βήμα και να δώσουν την καρδιά τους ξανά. Θα περιμένουν μεγάλο διάστημα να επιστρέψει η παλιά τους αγάπη, πριν πάρουν την απόφαση να συνεχίσουν τη ζωή τους.