Οι τυχεροί του φθινοπώρου… κι όμως υπάρχουν!

Οι τυχεροί του φθινοπώρου... κι όμως υπάρχουν!

Όταν ο πλανήτης της επέκτασης, της αισιοδοξίας, της προόδου και της ευμάρειας, ο Δίας, συναντά σε όψη τριγώνου τον Ήλιο, όπως σήμερα Τετάρτη 9/9, ο κόσμος μπορεί για ορισμένους να δείχνει ένα πιο χαρούμενο μέρος για να ζει κάποιος, να μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας. Στη χειρότερη, ο Δίας απλά θα ανοίξει τους ορίζοντες του, ακόμη κι αν δεν προκύψουν άλλες ευλογίες στη ζωή του.

Η φετινή υπόθεση… Δίας είναι σαφώς πιο περιπλεγμένη σε σχέση με άλλες χρονιές. Αφενός γιατί βρίσκεται στον Αιγόκερω, στο ζώδιο της «πτώσης» του όπως λέμε στην αστρολογία, αφετέρου γιατί η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου περιορίζει λίγο τις επεκτατικές του βλέψεις και τον προσγειώνει κάπως απότομα με τα «πρέπει» και τις δύσκολες συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η σημερινή όψη μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για κάποιους από τους εκπροσώπους του ζωδιακού και η «τύχη» τους να συνεχιστεί και στο μεγαλύτερο μέρος του φθινοπώρου. Βέβαια, ακόμη και μια τέτοια όψη χρειάζεται προσοχή, διότι μπορεί να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες, υπεραισιόδοξη στάση, τάση για ρίσκο ή να μας λείπει η επαφή με την πραγματικότητα και να βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι όχι όπως είναι. Ακόμη, θέλει προσοχή η υπόθεση «επέκταση» για να μην επεκταθεί η διάμετρος της μέσης μας και τα κιλά μας, αλλά μόνο οι πνευματικοί μας ορίζοντες.

Θα ευνοήσει περισσότερο:

  • Ταύρους με γενέθλια κοντά στις 7/5 ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες του Ταύρου.
  • Παρθένους με γενέθλια κοντά στις 9/9 ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες της Παρθένου.
  • Αιγόκερους με γενέθλια κοντά στις 7/1 ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες του Αιγόκερου.
  • Σκορπιούς με γενέθλια κοντά στις 9/11 ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες του Σκορπιού.
  • Ιχθύες με γενέθλια κοντά στις 7/3 ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 17ο μοίρες των Ιχθύων.
  • Οποιονδήποτε ανεξαρτήτως ζωδίου, που έχει ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και τις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε όμως πώς μπορεί να επηρεαστούμε όλοι και πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη σημερινή μέρα.

ΚΡΙΟΣ: Θετικές ειδήσεις από το μέτωπο εργασίας και καριέρας. Καλά νέα σε σχέση με ένα ζήτημα υγείας. Επιδιώξτε κάτι σε σχέση με αυτούς τους δυο τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οτιδήποτε σχετίζεται με ένα ταξίδι, ένα σχέδιο επαγγελματικό για το μέλλον, μια νομική υπόθεση, μπορεί να κυλήσει θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βήματα προόδου σε σχέσεις. Νέοι έρωτες, συμφωνίες, σπουδές, σεμινάρια ευνοούνται!

ΛΕΩΝ: Θετικά νέα που αφορούν στη δουλειά ή τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θετικές προοπτικές σε μια ερωτική ιστορία, σε θέματα παιδιών, σε μια συμφωνία, σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ.

ΖΥΓΟΣ: Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σας δώσουν χαρά. Κάτι ευχάριστο σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια φιλική ή ερωτική σχέση μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Ο λόγος σας γοητεύει τους άλλους. Ευχάριστες επαφές, συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναγνώριση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Επαγγελματικές επιτυχίες! Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστα νέα κι από κάποιο οικονομικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιος στόχος σας που δείχνει να ευοδώνεται μπορεί να φτιάξει τα κέφια σας. Ευχάριστες προοπτικές στη δουλειά ή στα προσωπικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια καλή είδηση που αφορά στο μέλλον των οικονομικών σας, μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση σας. Μυστικές επαφές και συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ένας στόχος σας μπορεί να ευοδωθεί με λίγη βοήθεια από φίλους ή συνεργάτες. Προτάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.