Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου – Έρωτας στον μήνα της καραντίνας

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου - Έρωτας στον μήνα της καραντίνας

Πώς θα είναι ο μήνας Νοέμβριος για τις ερωτικές μας σχέσεις; Ποιον θα βοηθήσει περισσότερο η ορθή πορεία του Άρη στον Κριό; Για ποιους η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου θα φέρει νέες γνωριμίες και έρωτες;

ΚΡΙΟΣ

Ανάμεσα στο ζεστό και το κρύο κινείται αστρολογικά ο Νοέμβριος για την προσωπική σας ζωή αγαπητοί μου Κριοί, καθώς οι πλανήτες του έρωτα, της σεξουαλικότητας και των σχέσεων, η Αφροδίτη και ο Άρης, κινούνται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα σε αντίθετες κατευθύνσεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό και ο Άρης απέναντι της στον Κριό. Μάλιστα την Δευτέρα 9/11 έχουν την απόλυτα συγκρουσιακή όψη στην αστρολογία, μια αντίθεση. Αυτή η όψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα τρωτά σημεία μιας σχέσης και να σας οδηγήσει σε κάποιες συνειδητοποιήσεις για την πορεία της σχέσης σας. Φυσικά είναι μια όψη έντασης που μπορεί να βγάλει και ανέκφραστους θυμούς, παράπονα ή γκρίνιες.

Από τις 9/9 που ο κυβερνήτης σας Άρης γύρισε σε ανάδρομη πορεία με κάποιο τρόπο μπορεί να έδωσε ένα πλήγμα στην ερωτική σας επιθυμία, προκαλώντας αναθεωρήσεις ή δεύτερες σκέψεις για τις σχέσεις σας. Ειδικά νέες σχέσεις, που ξεκίνησαν με ενθουσιασμό από το καλοκαίρι, μπορεί να μπήκαν λίγο στον πάγο ή να ξεθώριασε η λάμψη τους το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, αν γνωρίσατε κάποιο άτομο μέσα στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του μπορεί το πράγμα να πηγαίνει αργά ή να μην έχετε διαβεβαιώσεις για το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Από τις 14/11 όμως, ο Άρης ξυπνάει από τον λήθαργο και σταδιακά αρχίζει πάλι να επανέρχεται στη φυσιολογική του πορεία. Στο ζώδιο σας θα μείνει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις σε σχέσεις που επηρεάστηκαν δυσμενώς ή από την άλλη να πάρετε εντελώς απόφαση ότι δεν υπάρχει μέλλον. Μην βιάζεστε να βγάλετε πάντως συμπεράσματα μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Κι ενώ ο κυβερνήτης σας Άρης σάς έχει μια φρένο μια γκάζι, η Αφροδίτη, μένοντας μέχρι τις 21/11 στον Ζυγό και μετά στον Σκορπιό μέχρι το τέλος του μήνα, κάνει πιο θελκτική την επιθυμία της συντροφικότητας, του μοιράσματος, της συμπόρευσης. Όμως κι αυτό έχει τα προβλήματα του, καθώς η Αφροδίτη από τη θέση της στον Ζυγό σκοντάφτει επάνω σε Άρη στις 9, σε Πλούτωνα στις 15, Δία στις 16, Κρόνο στις 19 και Ουρανό από τη θέση της στον Σκορπιό στις 27/11. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει ότι θα χρειαστεί ίσως να φανείτε λίγο πιο συμβιβαστικοί, να διαπραγματευτείτε και να συζητήσετε περισσότερο με την άλλη πλευρά, αλλά και να λύσετε θέματα πιο βαθιά που δεν θέλατε καν να τα αγγίζετε το προηγούμενο διάστημα. Θέματα ελέγχου, η επικριτική διάθεση του συντρόφου σας ή μια χειριστική συμπεριφορά, μπορεί να είναι οι αιτίες διάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν νιώθετε το τελευταίο δίμηνο ότι το «αυτοκίνητο» του έρωτα δεν είχε διαθέσιμα καύσιμα αγαπητοί μου Ταύροι, απλά συντονιστήκατε με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, που ξεκίνησε από τις 9/9 και θα διαρκέσει μέχρι τις 14/11. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της σεξουαλικότητας, της ορμής, της επιθυμίας και στο διάστημα αυτό βρισκόταν σε μια ληθαργική φάση. Αν συμπεριλάβετε σε όλο αυτό ότι δεν βρίσκεται καν σε ένα ζώδιο αβανταδόρικο προς το δικό σας για τα ερωτικά, τότε καταλαβαίνετε πως τα πράγματα μπορεί να ήταν χλιαρά. Ίσως νιώθετε ότι απομακρυνθήκατε με το ταίρι σας ή ότι δεν έκαιγε τόσο πολύ η φλόγα όπως παλιά.

Στις 9/11 οι πλανήτες του έρωτα, ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη και ο Άρης, θα βρίσκονται μάλιστα σε μια εντελώς συγκρουσιακή όψη μεταξύ τους. Σε μια όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Άρη ακόμη ανάδρομο στον Κριό. Αυτό θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, δημιουργώντας μια αίσθηση ασάφειας και πολλή σύγχυση για τα συναισθήματα σας ή για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς. Επειδή αυτοί οι δυο πλανήτες βρίσκονται στον άξονα του 6ου και του 12ου οίκου στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, θα σας πρότεινα καλύτερα να αξιοποιήσετε την ημέρα και για να βγάλετε την περίσσεια ενέργεια, τον θυμό ή την ένταση, κάνοντας είτε πιο εντατικά γυμναστική, ασχολούμενοι με το σπίτι, την καθαριότητα, γενικώς οτιδήποτε άλλο από το να τσακώνεστε με το ταίρι σας. Ναι, δεν είναι η πιο ρομαντική όψη, αλλά δεν είναι ανάγκη και να σας διχάσει. Το πολύ πολύ, κάνετε τις δουλειές του σπιτιού μαζί με τον σύντροφο σας αν μένετε μαζί! Τώρα με τους περιορισμούς κίνησης είναι μια χαρά άσκηση!

Στην πορεία του μήνα, η Αφροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στις 15, τον Δία στις 16 και τον Κρόνο στις 19/11. Πολλά πράγματα μπορεί με κάποιο τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια κάτω από αυτές τις δραματικές όψεις και να επηρεάσουν κάπως αρνητικά τη διάθεση σας. Δεν σημαίνει όμως, ότι όλο αυτό αφορά στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί οι συνθήκες στη δουλειά, οι ανασφάλειες για το μέλλον της εργασίας σας ή τα οικονομικά, να είναι οι φθοροποιοί παράγοντες αυτή τη στιγμή στην ερωτική σας διάθεση.

Ευτυχώς η Αφροδίτη παίρνει την άγουσα από τον Ζυγό και περνά σε έναν οίκο συντροφικότητας, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11. Θα έχει προηγηθεί η Νέα Σελήνη στις 15/11 στον Σκορπιό και η ορθή πλέον πορεία του Άρη. Κάπου εκεί λοιπόν αρχίζουν τα πράγματα να έχουν ξανά ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σας. Αν είστε γεννημένοι από 12 μέχρι 18/5, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας κάνει κλικ ερωτικά και να συνδεθείτε μαζί του. Αν τώρα έχετε γενέθλια κοντά στις 26 με 29 Απριλίου, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 27/11, μπορεί είτε να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή απόσταση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πότε κρύο πότε ζέστη» είναι η έκφραση που θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την πορεία της ερωτικής σας ζωής αυτό το μήνα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Βλέπετε ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη, ενώ βρίσκεται μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, κάνει τόσες διαφορετικές και αντικρουόμενες όψεις, που από την μια μεριά μπορεί να νιώθετε ότι πετάτε στα σύννεφα κι από την άλλη ότι γκρεμίζεστε στα τάρταρα!

Μέχρι τις 21/11 η Αφροδίτη στον Ζυγό θα έρθει σε κάποιες αναμετρήσεις που θα επηρεάσουν την ερωτική σας επιθυμία. Στις 9/11 συναντά σε όψη αντίθεσης τον Άρη. Ο Άρης θα είναι ακόμη ανάδρομος στον Κριό, δημιουργώντας ένταση, αχαλίνωτο πάθος στην καλύτερη, αλλά και κόντρες και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του πόθου σας στην χειρότερη των περιπτώσεων. Ευτυχώς μετά τις 14/11 ο Άρης θα γυρίσει στην ορθή του πορεία και θα σας απαλλάξει από τις περιττές ή τις υπόκωφες εντάσεις του, μέχρι τότε όμως και ειδικά στις 9/11, προσέξτε πώς εκφράζετε τα συναισθήματα σας, την απογοήτευση ή την κριτική σας στο ταίρι σας.

Στις 15 και 16/11, ερχόμενη η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Δία αντίστοιχα, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας ζήλια, κτητικότητα, ανάγκη ελέγχου στη σχέση σας ή να είστε ο αποδέκτης όλων των παραπάνω από τον σύντροφο σας. Αυτές οι όψεις πολλές φορές δείχνουν και εμμονές στις ερωτικές σχέσεις. Αν λοιπόν δεν έχετε πάρει απόφαση πιθανώς το τέλος μιας σχέσης, μπορεί να φτιάχνετε ακόμη σενάρια στο μυαλό σας. Η καταληκτική όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στις 19/11 μπορεί για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου να σας προσγειώσει απότομα σε μια πραγματικότητα που πιθανώς δεν επιθυμείτε ή σε κάποιες πιο βαθιές συνειδητοποιήσεις για την πορεία των ερωτικών σας.

Μετά τις 21/11 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να δείξει μια ξαφνική έλξη με ένα άτομο πιθανώς κι από τον επαγγελματικό σας χώρο ή ένα άτομο το οποίο μπορεί να γνωρίσετε μέσω διαδικτύου. Ωραίοι οι ενθουσιασμοί αλλά μην τους δέσετε.

Η σημαντικότερη αστρολογική συνθήκη του Νοεμβρίου για σας τους Διδύμους είναι η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας στις 30/11. Εκεί μπορεί να συμβούν πολλά και ποικίλα σενάρια, καθώς οι εκλείψεις (τόσο αυτή στο ζώδιο σας στις 30/11 όσο και η επόμενη στον Τοξότη στις 14/12) δονούν έντονα τον άξονα σχέσεων. Συνήθως οι άνθρωποι που μπορεί να μπαίνουν στη ζωή μας στην περίοδο των εκλείψεων, μπορεί να έχουν καρμικό χαρακτήρα. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών. Μια σχέση φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο και πρέπει ή να αλλάξει ή να τελειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα θέματα του έρωτα ο Νοέμβριος έχει μια διακριτή γραμμή που τον χωρίζει στα δυο από πλευράς αστρολογικών επιρροών. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι πιο τραχύ, ευνοεί μόνο όσες-ους έχουν ήδη μια καλή και σταθερή αισθηματική ζωή και αφήνει μετέωρους ή και απογοητευμένους όλους τους υπόλοιπους που είναι στο ψάξιμο ή δεν είναι βέβαιοι για τα συναισθήματα της άλλης πλευράς.

Βλέπετε η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συνδέεται με τις σχέσεις μας, βρίσκεται στον Ζυγό και μέσα στον τομέα που αφορά κυρίως τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και όχι των ερωτικών σας σχέσεων. Αν τώρα συζείτε ή είστε παντρεμένοι τότε με κάποιο τρόπο η επιρροή της σας αφορά περισσότερο και πρέπει να είστε προσεκτικοί πώς θα διαχειριστείτε τις δύσκολες όψεις που κάνει. Ειδικά αν πρόκειται να συμβιώσετε για πρώτη φορά με το ταίρι σας θα είναι καλό να δώσετε χρόνο και να είστε πιο ανεκτικοί στην πρώτη φάση για να μη το τινάξετε στον αέρα. Οι πιο επικίνδυνες ημερομηνίες για εντάσεις και προβλήματα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις περιγράφονται παρακάτω.

Στις 9/11 η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον Άρη, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Κριό. Ενδεχομένως η όψη αυτή να μην αφορά την ίδια την σχέση, αλλά η ένταση να προκαλείται επειδή οι επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις του συντρόφου σας ή οι δικές σας, μπαίνουν στη μέση και χαλάνε την ερωτική ατμόσφαιρα ή δεν σας επιτρέπουν να έχετε το διαθέσιμο χρόνο ώστε να είστε χαλαροί μεταξύ σας.

Στις 15 και στις 16/11 η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και τον Δία από τον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να σας πιάνει λοιπόν βιασύνη ή να πιάνει την άλλη πλευρά και να πιέσετε ή να πιεστείτε για το μέλλον της σχέσης. Όμως αυτό είναι ακριβώς ό,τι δεν πρέπει να κάνετε σε αυτή τη φάση. Μπορεί το ταίρι σας να το πάρει ως εκβιασμό και να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά της διαβεβαίωσης για τα συναισθήματα του και την αφοσίωση του. Αν μάλιστα το τραβήξετε ακόμη πιο πολύ, τότε στις 19/11 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να δοθεί η χαριστική βολή στην σχέση σας. Μολονότι δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να είστε δεκτικοί σε όλες τις συμπεριφορές και να μένετε με το ανικανοποίητο, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περίοδος όσο κι αν το επιδιώξετε δεν θα σας δώσει τη χαρά που επιθυμείτε.

Στις 15/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, μέσα στον τομέα του έρωτα, μπορεί να φέρει την προοπτική μιας νέας ερωτικής γνωριμίας και σχέσης και μάλιστα με μακρόχρονο ορίζοντα, αν είστε μόνες-οι και γεννημένες-οι από τις 13 μέχρι τις 18 Ιουλίου. Μετά τις 21/11 και μέχρι τις 15/12 η Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ερωτική σας διάθεση. Στις 27/11 η αντίθεση της με τον Ουρανό θα μπορούσε να δείξει ένα κεραυνοβόλο έρωτα για τους γεννημένους τέλος Ιουνίου ή μια ξαφνική αλλαγή στην πορεία της σχέσης.

ΛΕΩΝ

Όταν οι πλανήτες του έρωτα παίρνουν αντίθετες θέσεις μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τότε όλα παίζονται στο μυαλό και όχι τόσο πολύ στην καρδιά σας αγαπητοί μου Λέοντες. Αυτό σημαίνει, όπως καταλαβαίνετε, ότι πολλά θα κριθούν από τον τρόπο που επικοινωνείτε με το σύντροφό σας και την ικανότητα σας να διαλέγεστε όταν έχετε σημαντικές ασυμφωνίες ή διαφορές.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 21/11 στο ζώδιο του Ζυγού και ο Άρης (αυτοί είναι οι δυο σημαντικότεροι πλανήτες για τις ερωτικές μας υποθέσεις) ανάδρομος μέχρι τις 14/11 στο ζώδιο του Κριού. Στις 9/11 οι δυο εραστές της ελληνικής μυθολογίας θα έρθουν σε μετωπική σύγκρουση από τα ζώδια της διακυβέρνησης τους, εκεί που νιώθουν ότι είναι ισχυροί, η Αφροδίτη από τον Ζυγό και ο Άρης από τον Κριό. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να αισθανθείτε μια τεράστια έλξη για κάποιον-α που ίσως μέσα σας ξέρετε πως θα «μπλέξετε», αλλά η έλξη θα είναι τόσο έντονη που ίσως δεν μπορείτε να την προσπεράσετε. Ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Αν έχετε ήδη σχέση ή είστε παντρεμένοι μπορεί να τσακώνεστε για μικρά και ανόητα πράγματα ή και για πιο σοβαρά, όπως το ποιος αποφασίζει σε αυτή τη σχέση. Όμως τα παιχνίδια δύναμης με τον Άρη ανάδρομο μόνο σε καλό δεν βγαίνουν, γι’ αυτό καλύτερα να μην τα προτιμήσετε.

Ένας ανασταλτικός παράγοντας για την ερωτική σας ζωή τον Νοέμβριο, μπορεί να είναι και η μανία σας να κάνετε πάρα πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα σας και να μην διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο στο σύντροφο σας. Αν είστε μόνες-οι η πορεία της Αφροδίτης στον Ζυγό ευνοεί να κάνετε γνωριμίες μέσω φίλων, μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης ή και στις περιορισμένες εξόδους σας, οπότε μην είστε αρνητικοί. Μέχρι τις 14/11, που ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος στον Κριό, προσέξτε επίσης πώς εκφράζεστε είτε έχετε σχέση είτε την ψάχνετε. Μπορεί να είστε κάπως υπερόπτες, απόλυτοι ή επιθετικοί, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Στις 15 και στις 19/11 στα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο ίσως να γίνεστε επικριτικοί με το σύντροφο σας ή πολύ ελεγκτικοί στη σχέση. Καλύτερα να μην το παίξετε αυτό το παιχνίδι.

Η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό μετά τις 21/11 αφορά κυρίως όσους έχουν ήδη κάποια σχέση ή μπορεί να συμβιώνουν με το ταίρι τους. Είναι μια πιο παθιασμένη και συναισθηματική Αφροδίτη κι αν το προηγούμενο διάστημα όλα παίζονταν μες το κεφάλι σας τώρα όλα θα παιχτούν στην καρδιά.

Οι εκλείψεις, τόσο αυτή της 30ης Νοεμβρίου όσο και αυτή που έπεται στις 14/12, θα ταρακουνήσουν για τα καλά την προσωπική σας ζωή με πολλά σενάρια, τα περισσότερα θετικής κατεύθυνσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πλανήτες του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη και ο Άρης, σε αντίθετα ζώδια στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα δεν είναι ακριβώς η πιο ονειρική συνθήκη για τις σχέσεις σας. Μάλιστα, στις 9/11 έρχονται σε όψη αντίθεσης με ακρίβεια σε υλικούς οίκους στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, φέρνοντας στην επιφάνεια ίσως κάποια βαθιά θέματα που δεν τολμούσατε να αγγίξετε, είτε ακόμη προβληματισμούς που η πηγή τους μπορεί να είναι και ένα οικονομικό θέμα.

Η ανάμειξη οικονομικών και αισθημάτων ποτέ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και ενδεχομένως να είναι και κάτι που αποτελεί αγκάθι στη σχέση σας καιρό τώρα. Τα σενάρια πολλά, π.χ. αν έχετε χωρίσει και πρέπει να μοιραστεί η κοινή σας περιουσία, αν μπορεί να δίνετε ή να παίρνετε διατροφή μετά από ένα διαζύγιο και δεν τηρείται η συμφωνία, αν έχετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε από κοινού ένα ακίνητο. Ή ακόμη αν συμβιώνετε, κατά πόσο συνεισφέρει ο καθένας από σας στα κοινά έξοδα. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε και δεν θα μπορούσα να τα σκεφτώ όλα, καθώς ο καθένας από μας έχει ένα ολόκληρο ωροσκόπιο και δεν είναι μόνο ένα ζώδιο!

Από την άλλη, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό και κοντράρεται μέχρι τις 19 ανελέητα -με τον Άρη (9/11), τον Πλούτωνα (15/11), τον Δία (16/11) και τον Κρόνο (19/11)-, μπορεί πέραν των οικονομικών θεμάτων να υπάρχουν κάποια άλλα εμπόδια ή μπλοκαρίσματα στην προσωπική σας ζωή που έρχονται στην επιφάνεια. Όπως, το κατά πόσο υπάρχει αγάπη, εμπιστοσύνη, αφοσίωση ή κοινός ορίζοντας σχεδίων στη σχέση σας.

Στις 14/11 ο Άρης επανέρχεται στην ορθή του πορεία, δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές και για τη σεξουαλική σας ζωή. Το προηγούμενο διάστημα που ήταν σε ληθαργική φάση, ανάδρομος στον Κριό από τις 9/9, μπορεί να βιώσατε έλλειψη ερωτικής επιθυμίας ή και προβλήματα στη σεξουαλικότητα σας. Ακόμη, μπορεί να βγήκαν στην επιφάνεια φοβίες, αγκυλώσεις και διαφορές με τον σύντροφό σας. Μετά τις 14/11 γυρίζει ορθός, δίνοντας λύσεις και βοηθώντας να ανακτήσετε το ενδιαφέρον σας για την ερωτική σας ζωή.

Στις 15/11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, ακολουθούμενη από την Αφροδίτη στις 21/11, θα τονώσει κατά πολύ τη διάθεση σας και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας. Μάλιστα, μπορεί να προκύψουν και νέες γνωριμίες αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 27/11 πιθανώς να φέρει ένα νέο φλερτ ή ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Ακόμη, μπορεί μια γνωριμία να γίνει και μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και να μη πιστεύετε πραγματικά κι εσείς οι ίδιοι την ταύτιση των απόψεων, αλλά και την έλξη που μπορεί να σας ασκεί ένας άνθρωπος μόνο με το μυαλό του.

ΖΥΓΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, την Αφροδίτη, να επισκέπτεται το «παλάτι» της, το ζώδιο σας μέχρι τις 21/11, σε άλλες εποχές και σε άλλες περιπτώσεις θα ήσασταν το ευνοημένο ζώδιο του μήνα στην ερωτική του ζωή και όχι μόνο. Όμως, φέτος η Αφροδίτη τα βρίσκει σκούρα στο ζώδιο σας, καθώς ένας ένας βγαίνουν από τη γωνία οι «κακοί» του ζωδιακού για να την στριμώξουν. Βέβαια, από αυτές τις συναντήσεις θα βγάλετε πολύ ουσιαστικά συμπεράσματα για την προσωπική σας ζωή, όχι όμως χωρίς τον απαραίτητο κόπο και κάποιες φορές και πόνο.

Το τελευταίο δίμηνο στον τομέα των σχέσεων-συνεργασιών-γάμου έχει κάνει στάση ο Άρης ανάδρομος, δημιουργώντας μεγαλύτερη αναταραχή και ένταση, πολλές φορές και πίεση προς εσάς, από τις σχέσεις σας προσωπικές ή και επαγγελματικές. Μπορεί να υπήρχαν χωρισμοί, κρίσεις, αγωνία για το μέλλον της σχέσης ή κοινές αγωνίες για ένα θέμα που αφορούσε την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να επέστρεψε κι ένας-μια πρώην εγείροντας αιτήματα. Στις 9/11 οι δυο αρχέγονοι εραστές της μυθολογίας μας, Αφροδίτη και Άρης, θα έρθουν αντιμέτωποι σε μια όψη ακριβείας αντίθεσης, κάνοντας τις πιέσεις ακόμη πιο έντονες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις ή να δείξετε συμβιβαστική διάθεση εκείνη την ημέρα για να εξομαλυνθούν τα πράγματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει αργότερα και με ψυχραιμία να επανέλθετε αν νιώθετε ότι αδικείστε ή ότι δεν ικανοποιούνται τα βασικά σας κριτήρια για τις σχέσεις. Αυτή η όψη μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα ελκυστικούς. Μάλιστα, ίσως φέρει στο διάβα σας και κάποιο άτομο, το οποίο μολονότι το μυαλό σας λέει ότι δεν κάνει για σας, η καρδιά σας να πιστεύει το αντίθετο.

Πριν τελειώσει την πορεία της στο ζώδιο σας η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα στις 15, τον Δία στις 16 και τον Κρόνο στις 19/11. Όλες αυτές οι περιοριστικές και δύσκολες όψεις δείχνουν ότι συμβαίνουν πολλά πράγματα τώρα στο μυαλό και την καρδιά σας σε σχέση με τα αισθηματικά και τα οποία με κάποιο τρόπο δεν θα μπορείτε να τα τιθασεύσετε. Κι από την άλλη, γιατί να το κάνετε. Καλύτερα να έρθουν στην επιφάνεια και να λυθούν, παρά να τα κρύψετε άλλη μια φορά κάτω από το χαλάκι.

Για κάποιους από σας όλες αυτές οι όψεις ίσως σχετίζονται και με θέματα της οικογένειας σας, στενούς συγγενείς ή το χώρο του σπιτιού. Αγαπητοί μου Ζυγοί, καιρός να αποβάλλετε την κακή συνήθεια να θέλετε να αρέσετε σε όλους και να είστε αποδεκτοί. Φροντίστε να έχουν καλή γνώμη για σας αυτοί που αληθινά αγαπάτε και εκτιμάτε εσείς. Κάποτε πρέπει να το πάρετε αυτό το μάθημα. Μετά τις 21/11 η Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό θα σας απαλλάξει κάπως από τις μεγάλες πιέσεις και θα είναι πιο ουδέτερη. Είναι η στιγμή να σιγουρευτείτε για τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Νοέμβριος μέχρι τα μέσα του περίπου, έχει μια αδιάφορη ή ουδέτερη στάση απέναντι στον τομέα «έρωτας» στη ζωή σας, καθώς και οι δυο πλανήτες που αφορούν στις προσωπικές μας σχέσεις και συμβολίζουν την ερωτική επιθυμία είναι σε μια κόντρα μεταξύ τους και δεν είναι σε ζώδια ιδιαίτερα βοηθητικά προς το δικό σας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό και ο Άρης ανάδρομος μέχρι τις 14/11 στον Κριό, σας βάζουν σε σκέψεις σχετικά με την υγεία της προσωπικής σας ζωής και δεν δημιουργούν ιδιαίτερες συνθήκες εύνοιας για γνωριμίες ή συναντήσεις. Εκτός αν παίζουν γνωριμίες και φλερτ μέσα στον χώρο της δουλειάς. Όμως ακόμη κι έτσι, αυτές οι σχέσεις είναι δύσκολο να ανθίσουν.

Την Δευτέρα 9/11 Αφροδίτη και ανάδρομος Άρης έρχονται σε σύγκρουση, μέσω μιας όψης αντίθεσης ακριβείας κι αυτό μπορεί να ταρακουνήσει κάπως τα πράγματα. Πρέπει όμως να σιγουρευτείτε για τα κίνητρα σας και για τα κίνητρα της άλλης πλευράς. Μήπως ο στόχος είναι η αγαπημένη σας ίντριγκα που ξυπνά τα πάθη σας; Μήπως θέλετε να δραματοποιήσετε λίγο μια κατάσταση; Να τραβήξετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας; Ή μήπως είστε ο αποδέκτης όλων αυτών από την άλλη πλευρά; Όπως και να έχει η Δευτέρα θέλει αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και φυσικά μην δοκιμάζετε τις αντοχές της άλλης πλευράς, διότι μπορεί τα αποτελέσματα να ζορίσουν εσάς.

Οι υπόλοιπες όψεις της Αφροδίτης από τον Ζυγό μετά τις 9/11, δηλαδή η συνάντηση της μέσω όψεων τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 15, τον Δία στις 16, και τον Κρόνο στις 19, σας δημιουργούν πολλές ανασφάλειες και ασάφειες για τις σχέσεις σας. Μπορεί να έχετε κάνει πρόσφατα μια γνωριμία και να μην είστε σίγουροι για το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς και προσπαθώντας να ελέγξετε την κατάσταση σας πιάνει άγχος. Μπορεί να μην αντέχετε να αφήσετε μια κατάσταση στην τύχη της κι αυτό σας κάνει ακόμη πιο πιεστικούς. Ίσως μέχρι τις 21/11 να εξιδανικεύετε επίσης μια κατάσταση ή να μην βλέπετε καθαρά. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο μισό του μήνα είναι δύσκολο να βγουν ξεκάθαρα συμπεράσματα, γι’ αυτό μην χάσετε τον χρόνο σας.

Στις 15/11 μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, με πολύ θετικές όψεις μάλιστα, δημιουργεί καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα νέο και πολλά υποσχόμενο κεφάλαιο στα προσωπικά σας μέσα στη γενέθλια χρονιά σας, αν έχετε γενέθλια από τις 13 μέχρι τις 17/11! Ίσως γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας ή αν έχετε ήδη σχέση ίσως πάτε ένα βήμα παρακάτω για να συμβιώσετε ή να το επισημοποιήσετε.

Τα σπουδαία νέα όμως έρχονται στις 21/11 που η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15/12, φέρνοντας έναν φρέσκο αέρα στην ερωτική σας διάθεση. Και καθώς ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης γυρίζει ορθός, φαίνεται ότι θα μπείτε πολύ γερά στο παιχνίδι του έρωτα και της διεκδίκησης. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 27/11 μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή έναν ξαφνικό χωρισμό για τους γεννημένους τέλος Οκτωβρίου. Πιθανώς όμως και την ευκαιρία να ανανεώσετε μια κουρασμένη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινώντας ο Νοέμβριος, ίσως κι εσείς οι ίδιοι να νιώθετε την απόλυτη κυκλοθυμία στην προσωπική σας ζωή. Άλλοι μπορεί να πετάτε στα σύννεφα παθιασμένοι με μια νέα σχέση, άλλοι μπορεί να έχετε περάσει στην αντίπερα όχθη της παγωμάρας ή της αδιαφορίας. Καθώς η κυρίαρχη όψη του Νοεμβρίου μέχρι τις 21/11 είναι η αντίθεση μεταξύ του ανάδρομου Άρη στον Κριό και της Αφροδίτης στον Ζυγό, κάνει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δύσκολο να καταφέρετε να διατηρήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα σας. Όμως αυτό είναι το ζητούμενο αγαπητοί μου Τοξότες, για να μην προσγειωθείτε απότομα όταν ξεκινήσει στο τέλος του μήνα η περίοδος των εκλείψεων που σας αφορούν. Θα αναφερθώ στις εκλείψεις σε λίγο.

Το τελευταίο δίμηνο ο Άρης, ο κυβερνήτης του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 9/9 και μέχρι τις 14/11. Αυτό έκανε πιο περίπλοκα ακόμη τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, καθώς όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος είναι δύσκολο να δώσει την καλύτερη ενέργεια του και δημιουργεί συνήθως… επιπλοκές. Ευτυχώς, μετά τις 14/11 ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή πορεία του και σιγά σιγά θα εξομαλυνθούν όσα μπορεί να σας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Πριν συμβεί όμως αυτό, την Δευτέρα 9/11 η Αφροδίτη θα έρθει σε ακριβείας αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και ίσως είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, αλλά και τα νεύρα σας. Δεν είναι μια καλή μέρα σίγουρα για να πάρετε σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεων σας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Γιατί ακόμη και στη θετική περίπτωση μπορεί η απόφαση να είναι απλώς η συνέπεια ενός υπέρμετρου ενθουσιασμού. Καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας και να σκεφτείτε τα πράγματα καλύτερα και πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Στις 15/11 η Αφροδίτη κοντράρεται με τον Πλούτωνα, στις 16 με τον Δία και στις 19/11 με τον Κρόνο. Αυτές οι όψεις μπορεί να δείξουν κάποιες αψιμαχίες, ζήλιες, ενώ δεν είναι απίθανο να συνειδητοποιείτε ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια τοξική σχέση και θέλετε επιτέλους να αναπνεύσετε καθαρό και ελεύθερο αέρα. Πιθανώς να υπάρχει σε εξέλιξη και μια πλατωνική σχέση, που ενώ εσείς θα θέλατε κάτι περισσότερο να μην δείχνει σε αυτό το διάστημα να κινείται προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μετά τις 21/11 μπορεί να δείξει αν μια επιστροφή από το παρελθόν ή μια νέα σχέση μπορεί να έχει μέλλον στη ζωή σας. Η αντίθεση της στις 27/11 με τον Ουρανό μπορεί να δείχνει την ανάγκη σας να ξεφύγετε από κάτι που μπορεί να πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις μέσα σας.

Και ερχόμαστε στην πρώτη έκλειψη στις 30/11 στους Διδύμους, ακριβώς στον τομέα των σχέσεων σας. Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη που σας αφορά και ακολουθεί μια δεύτερη στο ζώδιο σας στις 14/12. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών στη ζωή και τις σχέσεις μας. Κάποια σχέση μπορεί να πάει σε άλλο επίπεδο, να επισημοποιηθεί, ενώ κάποια άλλη, που μπορεί να έχει σημάδια κόπωσης, να τελειώσει με ένα ηχηρό τρόπο. Την περίοδο των εκλείψεων όμως, μπαίνουν στη ζωή μας και καρμικές σχέσεις. Ο επόμενος μήνας θα έχει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να καταφέρετε να διατηρήσετε την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι αυτό το μήνα, μοιάζει με άθλο από αυτούς που έκαναν οι ήρωες στη μυθολογία μας. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη, από τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη στον τομέα του σπιτιού, πιέζοντας και προς τις δύο κατευθύνσεις, μην αφήνοντας πολύ χρόνο και ενέργεια για να τον διαθέσετε στην ερωτική σας ζωή.

Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο πρόσωπο που γνωρίζετε από τη δουλειά ή το γνωρίσατε μέσω της δουλειάς που μπορεί να σας κάνει κλικ ερωτικά. Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται πολλή προσοχή για να μην βλάψετε ούτε την προσωπική σας ζωή ούτε όμως να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στον χώρο της δουλειάς. Αυτό θα χρειαστεί να το προσέξετε ακόμη περισσότερο την Δευτέρα 9/11 με την ακριβείας αντίθεση Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη. Φροντίστε να εκτονώσετε την ένταση και τον θυμό που μπορεί να νιώθετε με έναν διαφορετικό τρόπο και όχι με έντονη κριτική ή επιθετικότητα.

Στις 14/11 ο Άρης αφήνοντας τη ληθαργική θέση, που είχε για σχεδόν 2 μήνες σε ανάδρομη πορεία, γυρίζει ορθός κι αυτό παροδικά μπορεί να δημιουργήσει ένταση ακόμη και μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Εκεί είναι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο αν συμβιώνετε ή αν είστε παντρεμένοι. Στις 15/11 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να υπάρχει κάτι που σας στρεσάρει ή δημιουργεί αγωνία και ενδεχομένως να αφορά τον σύντροφο σας. Τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης στη σχέση μπορεί να την οδηγήσουν στο τέλος της με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 19/11. Κάποιοι περιορισμοί, εξαιτίας και της κατάστασης με τον κορωνοϊό, μπορεί να βαραίνουν περισσότερο τη διάθεση σας αυτή την περίοδο και να ξυπνούν μέσα σας τις ανασφάλειες και τις αγωνίες σας. Προσπαθήστε να μην τις βγάλετε στον λάθος άνθρωπο.

Στις 21/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ένα πολύ πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15/12. Επιτέλους θα αρχίσει κάπως να ρέει το πράγμα και μάλιστα αν είστε μόνες-οι θα αυξηθούν οι πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να προκύψει με ένα άτομο που ίσως γνωρίσετε σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα ή μπορεί να είναι ένα άτομο από το οποίο έχετε γεωγραφική απόσταση. Οι φίλοι σας μπορεί να παίξουν τον ρόλο του προξενητή επίσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου οι αιώνιοι εραστές της μυθολογίας και της αστρολογίας, η Αφροδίτη και ο Άρης, βρίσκονται απέναντι ο ένας από τον άλλο στα ζώδια του Ζυγού και του Κριού αντίστοιχα. Για το δικό σας ωροσκόπιο αυτό σημαίνει μέσα στους οίκους της επικοινωνίας και οι μαγικές λέξεις αγαπητοί μου Υδροχόοι, για να διατηρήσετε την ισορροπία και στην προσωπική σας ζωή είναι: επικοινωνία και διάλογος!

Όμως, πόσο εύκολο είναι άραγε να έχετε έναν «πολιτισμένο» διάλογο με την αντίθεση ακριβείας μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη την Δευτέρα 9/11; Όχι πολύ, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ ψύχραιμοι, γεμάτοι κατανόηση για το σύντροφο σας, αλλά και για τον εαυτό σας. Δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκφράζετε τις σκέψεις, τα παράπονα ή αυτό που νιώθετε. Απλώς πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Αν τώρα η άλλη πλευρά «ψάχνεται» για ένταση εκείνη την ημέρα, προσπεράστε και επανέλθετε όταν θα έχουν πέσει οι τόνοι. Πολλές φορές αυτή η όψη αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δείξει και μια θυελλώδη γνωριμία, αλλά ξέρετε πώς καταλήγουν αυτά τα πυροτεχνήματα…

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ζυγό μέχρι τις 21/11 και θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας μέχρι αυτή την ημερομηνία. Έτσι αν είστε μόνες-οι σας δίνει προοπτικές να κάνετε μια νέα γνωριμία, καθώς κι εσείς θα είστε πιο δεκτικοί στο καινούριο. Ο τομέας της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας, που φωτίζεται από την Αφροδίτη και τον Άρη, εμπεριέχει και τον τομέα της μάθησης. Ίσως, αφού πλέον τα ταξίδια δεν επιτρέπονται, να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι και να δείτε τα μοτίβα συμπεριφοράς σας στον τομέα των σχέσεων. Μήπως κάτι φταίει στον τρόπο που διεκδικείτε τον έρωτα και τις σχέσεις; Με τον Άρη ανάδρομο αυτά τα εσωτερικά ταξίδια ευνοούνται πολύ! Ακόμη, αυτόν τον μήνα ευνοούνται και οι on-line γνωριμίες! Απλά εκεί θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί πίσω από ένα πληκτρολόγιο ποτέ δεν ξέρετε ποια-ος κρύβεται!

Μην βιάζεστε γενικώς σε επενδύσεις συναισθηματικές με τα τετράγωνα της Αφροδίτης στις 15/11 με τον Πλούτωνα, στις 16/11 με τον Δία και στις 19/11 με τον Κρόνο.

Ο Άρης που βρισκόταν σε ληθαργική κατάσταση το προηγούμενο δίμηνο, σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, επανέρχεται στις 14/11 σε ορθή πορεία και κοντά σε εκείνες τις ημέρες μπορεί να βιώσετε περισσότερη ένταση ή ασυμφωνίες στην καθημερινότητα των σχέσεων σας. Σιγά σιγά όμως το πράγμα θα γίνει ηπιότερο.

Στις 21/11 η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό κι εδώ οι αβρότητες σταματούν. Πρέπει πια να νιώθετε σίγουρες-οι για τα συναισθήματα του συντρόφου σας ή του υποψηφίου συντρόφου σας. Αν κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται, τότε στις 27/11 με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να πάρετε απόσταση.

Τον τομέα των ερωτικών σχέσεων ενεργοποιεί και η έκλειψη στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Ένας έρωτας φτάνει σε ένα κομβικό σημείο ή μια νέα σχέση με καρμική χροιά ξεκινά στη ζωή σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αιώνιοι εραστές της μυθολογίας μας, αλλά και της αστρολογίας, που συμβολίζουν τον έρωτα, το πάθος, τις σχέσεις, η Αφροδίτη και ο Άρης, στο μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου θα βρίσκονται ο ένας απέναντι από τον άλλο μέσα στον άξονα των οικονομικών, των αξιών, της αυτοπεποίθησης και των στενών… ερωτικών επαφών.

Τα θέματα της ασφάλειας, συναισθηματικής και οικονομικής, είναι αυτά που βαραίνουν περισσότερο μέσα σε αυτό το διάστημα. Έτσι, αν είστε σε σχέση και συμβιώνετε ή είστε παντρεμένοι και έχετε κοινό πορτοφόλι, μπορεί να υπάρχουν ζητήματα στη διαχείριση των κοινών οικονομικών σας, τα οποία να αποτελούν ίσως ένα αγκάθι στη σχέση σας. Από την άλλη, αν η σχέση ή ο γάμος σας δεν σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τον σύντροφο σας, τότε ενδεχομένως να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 21/11 κάνει μια σειρά όψεων που πιθανώς να σας ζορίσουν περισσότερο. Στις 9/11 στην αντίθεση της με τον Άρη χρειάζεται προσοχή, καθώς οι εντάσεις ξεπηδούν από το πουθενά. Μην ξεκινάτε τις κρίσεις και τις επικρίσεις απέναντι στον σύντροφο σας, αλλά και τις συγκρίσεις… πόσο χρόνο ή πόση ενέργεια διαθέτετε στη σχέση και οι δύο, πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον κλπ. Σίγουρα μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση και το μέλλον της αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε αργότερα.

Στις 15, στις 16 και στις 19/11 η Αφροδίτη ζορίζεται από τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα, ζήλιες, κτητικότητα, φοβίες, αρνητικά συναισθήματα, που σίγουρα δεν αποτελούν τον καλύτερο σύμβουλο σχέσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά αν έχετε μια ισορροπημένη σχέση. Μάλιστα θα έλεγα ότι μπορεί να είναι για σας κι ένα αρκετά έντονο ερωτικό διάστημα. Όχι όμως, χωρίς τα προβληματάκια του.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έλεγα ότι ο Νοέμβριος μέχρι τις 21 αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να ανθίσουν νέες σχέσεις και γνωριμίες. Ευνοεί πιο πολύ τις ήδη υπάρχουσες και δοκιμασμένες στον χρόνο. Βλέπετε και ο Άρης ανάδρομος μέχρι τις 14/11 δεν ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και απογοητεύει τη διεκδίκηση στις νέες σχέσεις. Έτσι, μπορεί να γίνεστε πιο ανασφαλείς, λιγότερο σταθεροί και να μην βγάζετε προς τα έξω τα θετικά χαρακτηριστικά σας.

Το τοπίο είναι εντελώς διαφορετικό στο τελευταίο δεκαήμερο, που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα σας είναι άλλωστε πιο εύκολο να είστε δεκτικοί στους άλλους και δεν θα έχετε όλα αυτά τα άγχη που μπορεί να είχατε πριν. Ευνοεί δε τις νέες γνωριμίες κι αυτές που μπορεί να γίνουν μέσω διαδικτυακών πλατφορμών. Δεν έχετε παρά να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι!